Olay yorum! "G.Saray'a eşi görülmemiş yardım"

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçını manşetine taşıyan Hollanda basını, sarı-kırmızılı takıma eşi görülmemiş bir yardım yapıldığını yazdı.

Olay yorum! "G.Saray'a eşi görülmemiş yardım"
Olay yorum! "G.Saray'a eşi görülmemiş yardım"
GİRİŞ 12.05.2019 15:32 GÜNCELLEME 12.05.2019 15:32
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Rizespor'u 3-2 yendiği karşılaşma Hollanda basınında da yer aldı. Hollanda basını, sarı-kırmızılı takımın Onyekuru'nun yerde kalmasıyla kazandığı penaltıya vurgu yaptı.

OLAĞAN DIŞI BİR PENALTI

De Telegraaf gazetesi, Galatasaray'ın son dakikalara 2-1 geride girdiği maçı, olağan dışı bir penaltıyla çevirdiğini yazdı.



"Ryan Donk'un formasını giydiği Galatasaray'a eşi görülmemiş bir yardım yapıldı" ifadelerini kullanan Telegraaf, sarı-kırmızılı takımın şampiyonluk yolunda önemli bir adım attığını belirtti.

Diagne'nin 2 gol atarak galibiyette başrol oynadığını aktraran gazete, haberin detaylarında Galatasaray'ın Başakşehir'le farkı 3'e çıkardığını ifade etti.

YORUMLAR 109
  • Öztürk 4 yıl önce Şikayet Et
    Fb maçında Belhanda rahat durmadı ama cezayı başkaları aldı.
    Cevapla
  • aykut 4 yıl önce Şikayet Et
    Sezon başından beri aleyhe verilen penaltılar, haksız yere ceza alan teknik heyet futbolcular, fb maçında katledilen futbol...vs sonrasında adalet istenince "hakemler de insandır" diye açıklama yapanlara laf edemeyenler şimdi sezon sonuna yakın adaletten bahseder oldu.
    Cevapla
  • RUHİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı hep böyle yenildi. Onu adil bir sahada yenemezsiniz. Çünkü Avcı sisteme inanan ve başaran bir Teknik Adamdır. Avcı gibi bir teknik adam daha çıkarabilir misiniz? Bam bam bam lar hep sırtını bir yerlere dayayıp nam yaptı.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    O da boş ve
    Cevapla
  • abidin 4 yıl önce Şikayet Et
    doğru yazmişlar yalan yok
    Cevapla
  • doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    Yılın sahtekarlık ödülü Onyekoru'ya,Yılın Utanmazlık ödülü Hakem Serkan Çınar'a verilmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle