Galatasaray'dan taç ve hakem açıklaması!

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş ile oynadıkları derbinin ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan taç ve hakem açıklaması!
Galatasaray'dan taç ve hakem açıklaması!
GİRİŞ 05.05.2019 22:02 GÜNCELLEME 05.05.2019 22:32
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Derbi galibiyetiyle ilgili konuşan Abdurrahim Albayrak, "Çok önemli bir galibiyet aldık. Tüm seyircilerimize teşekkür ederim. Takıma inanılmaz moral ve destek verdiler. O destek ile 3 puanı aldık. Şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldık ve lider olduk. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Futbolcularıma ve teknik heyete teşekkür ederim." dedi.

İlk goldeki taç tartışmasıyla ilgili konuşan Abdurrahim Albayrak, "Taç pozisyonuna bakarsanız, rakipten çıktığını görürsünüz. Bülent Yıldırım iyi bir maç yönetti. Söylenecek çok şey var ama söylemek istemiyorum." diye konuştu.

Derbi priminin sorulması üzerine Abdurrahim Albayrak, "Oyuncularımızın emeği var. Primlerini vereceğiz analarının ak sütü gibi helal olsun. Rakam ise bizim aramızdaki bir konudur." diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

YORUMLAR 35
  • Abdülhamid 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu zatı muhterem değil miydi 4 hafta önce şampiyon belli bizi şampiyon yapmayacaklar diyen. Şimdi çıkmış hakem iyi falan filan. Futboldan soğuduk. Birazcık objektif olun kardeşim. İğneyi birazda kendinize batırın.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Ligimizde VAR sistemi olduğu için artık eskisi gibi her şey oldu bittiye gitmiyor. Haftaya Başakşehir kendi sahasında Ankaragücü takımını konuk edecek, Galatasaray ise Rize deplasmanına gidecek Rize deplasmanı zor Galatasaray eğer bu deplasmanda puan kaybı yaşarsa, yaşaması'da muhtemel Başakşehirin Ankaragücünü yenmesi halinde Galatasaray deplasmanında Başakşehir'e beraberlik yeterli olacaktır. Galatasaray'ın Rize'de kazanması halinde lamı cimi yok Başakşehir Telekomda Galatasaray'ı yenmek zorunda bence hiç kimse yenilmez değildir, buna Galatasaray'da dahil.
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sahis haftalar önce telefon aldim diyen. Sampiyon bellidir iddia eden sahis degilmidir. Aciklasin simdiki durumu. Yaziklar olsun ....
    Cevapla
  • Gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar bazi pozisyonlarda yayinci kurulus ve var pozisyon tekrarinda bilincli sansur uyguluyor. Sansur uygulamasi sadece bu macta yoktu nice maclarda vardi bu sezon.
    Cevapla
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Su savcilar bu olaya bir. El atmali. Ne bildigi varsa. Anlatmali yosa her hafta. Ayni nakarat.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle