Konya'da olay anlar! Fatih Terim maç sonu...

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, maç sonu Mete Kalkavan'a tepki gösterdi.

Konya'da olay anlar! Fatih Terim maç sonu...
Konya'da olay anlar! Fatih Terim maç sonu...
GİRİŞ 29.04.2019 22:45 GÜNCELLEME 29.04.2019 22:49
Bu Habere 179 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 30. haftasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda hakem Mete Kalkavan ve yardımcılarının yanına giderek tepki gösterdi.

 

 

Oldukça sinirli olduğu gözlenen Terim, tepkisinin ardından soyunma odasına gitti.

Hakem Mete Kalkavan'ın Fatih Terim'in sözleriyle ilgili raporuna yazacağı şeyler, deneyimli hocanın PFDK'ya sevk edilip edilmeyeceğini belirleyecek.

 

 

YORUMLAR 179
  • Eskişehirli 4 yıl önce Şikayet Et
    Mete Kalkavan'ın koyu bir beşiktaşlı olduğunu bilmeeyen yok Bu maça bu hakem verilirmi. Galatasaray yöneticileri bu takımın haklarını ne zaman koruyacak. İlk maçta da hakem bilinçli hatası sonrsası 2 puan kaybedilmişti. Aynı şey malatya maçında. Fenerbahçe maçlarının her ikiside de. Yazıktır günahtır. Eskişehir sporuda yöneticilerin kabris ve keyfi halleri kusurları liğden düşürdü. Artık süper lig'e çıkamaz.
    Cevapla
  • isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    mazeret bulmayın. Hakem nerde maça etki yaptıda puan kaybetmenize sebep oldu. Ağlamayın. Ben bir beşiktaşlı olarak söylüyorum aynı şeyi yeri gelince beşiktaş yöneticileride yapıyor. Sözüm herkese. Çok biliyorsanız hakem olun yönetin maçıda sizleride görelim
    Cevapla
  • gezgin 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler destek çıkmasa şapmpiyonluk hayal ama tehditle baskı ile liderlik rüyaları görmeye başladı
    Cevapla
  • üç-tuğ 4 yıl önce Şikayet Et
    böyle hakemlerı tahaküm altına almak olmaz fedarasyon spor bakanı devreye girmelı herkes işini rahat yapsın fatıh terım bu işlerden vazgemelı artık kabadayı gıbı davranamaz
    Cevapla
  • Taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    Alıştılar tabi pozitif ayrımcılığa; hakem adil bir maç yönetince, isyan ediliyor... Muslera tekme atar diz geçirir kart görmez, Diagne arkadan çelme takar kart görmez, Emre Akbaba Krampon tabanını rakibin boğazına geçirir kırmızı kart görmez.
    Cevapla
  • hobbah gubbah 4 yıl önce Şikayet Et
    adamın işi bu azını köpürde köpürde şampiyonluk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle