Terim: 'Herkes ceza almamızı bekliyor'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 29.04.2019 22:39 GÜNCELLEME 30.04.2019 08:40
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Konyaspor'un defansif oynadığını vurgulayan Fatih Terim, "Skor beklediğimiz, sevdiğimiz, beğendiğimiz bir skor değil. Ancak yapacak bir şey yok. Açıkçası beklemediğimiz hiçbir şeyle karşılaşmadık. Rakibimizin oynatmamaya yönelik kapalı oynayacağını biliyorduk. Fırsatları kullanamadık."

"BÖYLE MAÇLARDA KIRILMA BİR GOLDÜR"

Gol atarak Konyaspor'un direncini kırmaları gerektiğini söyleyen deneyimli hoca, "Biraz daha agresif ve daha fazla pozisyon bulan bir oyun oynamalıydık. Her ne kadar rakip oynatmama adına mücadele etse bile bunu kırmalıydık. Böyle maçların kırılması anı bir goldür. Ancak çok da fazla konuşmanın anlamı yok." dedi.

"HERKES CEZA ALMAMIZ İÇİN UĞRAŞIYOR"

Hakem performansı için konuşmayı tercih etmediğini kaydeden Terim, "Hakemlerle ilgili konuşmaya gerek yok, herkes ceza almamız için uğraşıyor, çanak tutuyor. Buradan lider dönmeyi isterdik ama 4 maçı kazanırsak yine şampiyon oluruz. Zora soktuk ama zaten zor kazanıyoruz. Bizden puan almanın mutlu ettiğini de görmek sevindirici" ifadelerini kullandı.
 

 

YORUMLAR 33
  • Ertuğrul47 4 yıl önce Şikayet Et
    evet ben ceza almanı bekliyorum şahsen. hakemin üzerine yürüyüp hesap soruyorsan ceza alacaksın tabi. bir tane isabetli şutunuz yok. önce oynattığın berbat futbolu sorgula. başarı varsa imparator sayesinde, başarısızlık varsa hakemler suçlu he mi? hadi ordan!
    Cevapla
  • celallllll 4 yıl önce Şikayet Et
    konyaspor 10 maçtır yenme tadı ne bilmessin galatasaray dan 11 maçtanda beabere çıkmışsın sonra yine seviniyorsun çok saçma 11 ma.tır yenemiyoruz die üzül ki kazanabilesin beraberliğe sevinirsen maç sonu saçma sapan bağırırsan sen ancak berabere kalakala küme düşürsin hıhıhı anam babam....
    Cevapla
  • Cimbomluuu 4 yıl önce Şikayet Et
    Terim bu takımda oynayacak üç Oyuncu var gerisini hep yollaaaaa uefa yı aldıgımız senedeki gibi bir takım olustur 5 sene arkamıza bakmayalım kaprisli oyuncularla işimiz olmasın ikidebi
    Cevapla
  • M.K 4 yıl önce Şikayet Et
    Başka takım çalıştıramaz yakında Galatasaray'a başkan olur Hasan Şaş ve Ümit Davala'da başkan yardımcıları olur.
    Cevapla
  • canoğlucan 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'ı çekemeyenler, kıskananlar var ya.. Terim gerçek Galatasaraylı.. Başka takımı başarılı yapma lüksü yok.. ve...Türkiye'nin en iyi en başarılı Teknik direktörü.. Başka takımların böyle başarısı devam eden bir Teknik direktörü yok, çatlamayın bir gün sizin de olur..
    Cevapla
  • Turkish 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay be ne uçuş ama ha, kendinizi ne zannediyorsa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle