Serdar Aziz sessizliğini bozdu!

Galatasaray'dan ayrılması istenen Serdar Aziz, sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı.

Serdar Aziz sessizliğini bozdu!
Serdar Aziz sessizliğini bozdu!
GİRİŞ 08.01.2019 01:40 GÜNCELLEME 08.01.2019 01:41
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Fatih Terim'in yola beraber devam etmeyeceklerini açıkladığı Serdar Aziz, sessizliğini bozdu.

 

 

Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Serdar Aziz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada geleceğiyle ilgili açıklama yapmaya yetkili tek adresin sarı-kırmızılı kulüp olduğunu belirtti.

İşte Serdar Aziz'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama...

 

 

''Değerli spor kamuoyuna duyuru

Sözleşmeli olduğum kulübümün yönetimi tarafından menajerim aracılığı ile tarafıma, "teknik ekibin talebi doğrultusunda ayrılmam isteği ile kulüp bulunması" yönündeki karar iletildi. Bu karar sonrası tatilimi yarıda keserek İstanbul'a geldim ve menajerim ile buluşarak Teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim ile görüşme yapmak istediğimi, bu sürece kadar da transfer konusunda hiç bir çalışma ve görüşme yapılmamasını rica ettim. Bu düşüncemi ve ayrıntıları menajerim aracılığı ile kamuoyuna duyurdum. Reel olarak devam eden süreçte menajerimin yurt içi ve yurt dışında kulüpler ile transfer görüşmelerine başladığını ve gelen teklifleri değerlendirdiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Tabii ki bu esnada kulübüm ile sözleşmemin devam etmesi sebebi ve bonservisli bir oyuncu statüsünde olmamdan dolayı yapılan tüm görüşmeler menajerim tarafından kulübüme birebir şekilde iletilmektedir. Bu yüzden transferim içeriğinde belirlenen bonservis bedeli ve görüşülen kulüpler ve olası gelişmeler hakkında açıklama yapacak tek yetkili adres GALATASARAY SPOR KULÜBÜ'dür. Tüm bu süreç içerisinde sessiz kaldığım gibi sosyal medyada zaman zaman değişik algılar oluşturulmak ve şahsımı yıpratmak için gösterilen çabaları üzüntü ile takip etmekteyim. Devam eden sürecin sonuna kadar aynı sessizliğimi koruyacağımı tüm spor kamuoyu ile paylaşarak saygılarımı sunarım...''

YORUMLAR 14
  • Kolay gelsin 5 yıl önce Şikayet Et
    6 ay sabret zaten sözleşmenin bitiyor.6 aya Fatih terim de kalmaz yeni hoca takımda ister seni acele etme
    Cevapla
  • Dna 5 yıl önce Şikayet Et
    Hey gidi günler Serdarın sakat sakat özveri ile oynadığı günler ne çabuk unutuldu
    Cevapla
  • boş yapma 5 yıl önce Şikayet Et
    kaç maç oynadı
    Cevapla
  • fatih akman 5 yıl önce Şikayet Et
    Serdar sakat oynamadı, gerçi hangi açıdan baktiginiza bağlı, sürekli ve müzmin sakat olduğu için oynadığı maçları sakat sakat oynamış ve büyük özveri göstermiştir.
    Cevapla
  • Kebapçı 5 yıl önce Şikayet Et
    Alacaklarına karşılık tff ye şikayet et kulübü.Ya bonservisin bedavaya gelir imza parası alırsın gittiğin kulüpten veya ödemeni yaparlar cimbomda kalırsın
    Cevapla
  • eren 5 yıl önce Şikayet Et
    sen bu kafayla adam olamazsın.
    Cevapla
  • ts li 5 yıl önce Şikayet Et
    Serdar kardeşim tatil her insanın imkan dahilinden en doğal hakkı. Tatilini yarıdan kesmeyip devam edecektin. Trabzonspor' a gel adam gibi adam birinci önceliği para olmayan bir teknik direktör Ünal KARAMAN çalışırsın.
    Cevapla
  • efe 5 yıl önce Şikayet Et
    Para için Rodrigez i yediler.Şimdi sıra Serdar Aziz de.Gs batmış ağlıyanı yok...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle