Terim resmen duyurdu! İki isimle yollar ayrıldı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un sezonun geri kalan kısmında kadro planlamalarında olmadığını açıkladı.

GİRİŞ 03.01.2019 15:04 GÜNCELLEME 03.01.2019 17:16
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Fatih Terim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un sezonun kalan kısmında kadro planlamasında bulunmadıklarını açıkladı.

 

Tecrübeli teknik adamın açıklamasının tamamı şu şekilde:

"Serdar'ı da Eren'i de çok seviyorum. Her iki oyuncumu da çok seviyorum. Onlara, kariyerlerine ve yeteneklerine de saygı duyuyorum. Ancak birlikte çalışma kültürlerimizin farklı olduğunu düşünüyorum. Yazılıp çizildiği gibi bir günlük bir mevzu da değil. Bu nedenle teknik olarak sezon sonuna kadar kadro planlamamızda yoklar. Yolları açık olsun, çok başarılı olsunlar isterim. Bugüne kadarki katkıları için de hem kendi adıma, hem de teknik ekibim adına teşekkür ediyorum."

YORUMLAR 23
  • Dna 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanalr Aziz Yıldırım gökhan caner ersun kim başarılı göndermişti şimdi fatih yolluyor
    Cevapla
  • arif gören 5 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim'in başına. GS ancak bu şekilde kurtulur.
    Cevapla
  • afyonspor 5 yıl önce Şikayet Et
    terim'in duruşunu samimiyetle takdir ettim.
    Cevapla
  • Receb 5 yıl önce Şikayet Et
    Gomis gibi bunlarda gidici Alt sıralara iner gs
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    adam defaansın en istekli adamını gönderiyor bu yokluk içinde siz helal diyorsunuz serdar sakatlanması pahasına pozisyonlara giriyordu .niye selçuktan ne fayda görmüşüz onu göndersin kendi adamı göndermez.ozan kabak beş kuruş etmez 3-4 penaltı yaptı 8-10 puanımız gitti onun yüzünden defansta el bombası gibi 7,5 milyona hemen satılmalı veren varsa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle