G.Saray'dan Emre Akbaba açıklaması!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak Emre Akbaba konusunda flaş açıklamalar yaptı. Albayrak 'Alanyaspor, Emre’yi Fenerbahçe’ye gitmesi için zorluyor ama Emre, Galatasaray’a gelmek istiyor.' dedi.

G.Saray'dan Emre Akbaba açıklaması!
G.Saray'dan Emre Akbaba açıklaması!
GİRİŞ 17.08.2018 12:03 GÜNCELLEME 17.08.2018 17:11
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, transfer gündeminin zirvesinde yer alan Emre Akbaba'yla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları;

"7 MİLYON EURO İSTEDİLER"


"Biz kulüpler arasında yeni sezonda barış içinde bir lig diliyorum. Biz maalesef ilk günden beri Hasan Başkan'la Emre Akbaba'yı konuşuyoruz. Biz başkanın odasına gittik, görüşme yaptık. Başkan bizden 7 milyon euro istedi. Böyle bir para söz konusu olamaz. 6-7 ayı kalan bir futbolcuya bir böyle bir para veremeyiz."

"3 MİLYON EURO'YA ÇIKTIK"

"Böyle ekonomik sıkıntıda olduğumuz bir durumda böyle paralar veremeyiz. Biz 100 liranın hesabını yapıyoruz. Biz en son 2.5 milyon euro teklif verdik. En son 3 milyona çıktık. Kulüpler Birliği'nden sonra başkanla tekrar görüştük. 3 milyon euroyu tekrarladık ama anlaşamadık."

"F.BAHÇE'YE GİTMESİ İÇİN ZORLUYORLAR"

"Hasan Başkan; 'Ben Alanya'ya gidip yönetimle görüşüp haber vereyim dedi. Başkan 6'da Alanya'ya gideceğim dedi fakat sonradan öğrendim ki 6'da Alanya'ya uçak yokmuş. Alanyaspor, Emre’yi Fenerbahçe’ye gitmesi için zorluyor ama Emre, Galatasaray’a gelmek istiyor. Emre de Galatasaray için ısrar ediyormuş. Sağolsun o da. Allah hem Galatasaray için hem Emre için hayırlı olanını versin."

"BEN, F.BAHÇE'YE GİTMEK İSTİYORUM DİYEN FUTBOLCUYU ALMAM"

"Emre'yi 'Sen Şampiyonlar Ligi için gidiyorsun ama seni oynatmazlar' diye aklını çelmeye çalışıyorlarmış ama böyle bir şey olamaz. Biz onun Şampiyonlar Ligi'nde oynatacağız. Bizim Beşiktaş'la da aramız iyidir. Fikret Orman'la görüştüm. Sağolsun 'Hiçbir sıkıntı yok, alabilirsiniz' dedi. Bir futbolcu bana 'Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum' dese kesinlikle ben o futbolcuyu almam."

"Emre'yla hala telefonlarda konuşuyoruz. Fikret Orman'la konuştuğumuz oyuncu bize kalsın. Açıklamam. Daha önceden Nouma'yla ilgili talebimiz olmuştu. O zamanki başkan Serdar Bilgili 'Almasanız iyi olur' dedi. Ben o anda kapattım transfer konusunu. Aynı şekilde Beşiktaş bizim o dönem önemli bir oyuncumuzu istedi. Serdar Başkan bana sordu. Ben de 'Almasanız iyi olur' dedim. Onlar da hemen transfer mevzuunu kapattı. Transfer böyle olur arkadaşlar. "

 

 

YORUMLAR 59
  • Palavra Albayrak 5 yıl önce Şikayet Et
    Fener’in hayalen bile bir futbolcuyu istediğini basınla yaymak size 1 milyon dolar daha fazla ödetti, bu borçlarla sen daha battın, Alanyaspor istediğini maximum aldı!!! Tepen attı, etrafa akıl ver uşağum....
    Cevapla
  • Turko 5 yıl önce Şikayet Et
    Gomis de gs i istemiyor sözleşmesi iyileşmezse bırakın o zaman istediği en iyi sözleşmeyi veren klübe bedava topçu almak için oyuncu ayartmak da fb değil gs i istitorum diyen oyuncuyla ilgilenmek (varsa böyle bir sey) kadar absurttur .. kaldı ki yıllar önce fb yi isteyen selçuk inan i ts vermediği ve madur olmasin diye vazgeçen fb yken siz parayla kandırdınız.. sizin her zaman ki haliniz bu türk futbolunun açık ara en kirli klubu olup sütten cıkmış kaşık moduna girmeyi iyi beceriyorsunuz
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray’lı olarak Fener’e gitsin. Hem ağlamasınlar. Hemde içeride adamımız olur. ;)
    Cevapla
  • Ultra Kedi 5 yıl önce Şikayet Et
    Yani ultra bir yorum olmuş, yakışır......
    Cevapla
  • kayı boylu 5 yıl önce Şikayet Et
    fb başkanı koç değilmi arkadaşlar zaten o aile ülkemizi karıştırmak itiyor bunu sporada sokmaya çalışıyor maksadı iki büyük kulübün taraftarları birbirine girsin ülkede kaos olsun o soyisim bu ülkenin 65 yıllık düşmanıdır .
    Cevapla
  • berzah_ 5 yıl önce Şikayet Et
    fenerin bu yaptığı ilk değilki,oyuncu galatasaraylı hala almak istiyorlar yüzsüzlük bu olsa gerek,ben şahsen başka bir takımın taraftarı olan bir oyuncuyu takımımda görmek istemem,emre beklesin kontratı bitsin gelsin galatasaraya bedava yaşı genç alanyasporda fenerde avucunu yalasın dursun,en güzel cevap bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle