Nagatomo mest etti! 'Maaşı sen yaz hocam'

Galatasaray'da yarım dönem forma giymesine karşın sarı kırmızılı camiada oldukça beğeni kazanan ve bonservisi alınan Yuto Nagatomo'nun, Galatasaray'dan ayrılırken sarı kırmızılı formayı giymeyi çok istediğini ve bu gerçekleşirse rakamı Terim'e bıraktığı öğrenildi.

Nagatomo mest etti! 'Maaşı sen yaz hocam'
Nagatomo mest etti! 'Maaşı sen yaz hocam'
GİRİŞ 01.07.2018 13:52 GÜNCELLEME 01.07.2018 13:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Muğdat Çelik'i renklerine katan ve Ryan Donk ile de sözleşme uzatan Galatasaray, son bombasını Yuto Nagatomo ile patlattı. Geçen sezonun yarısını Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Japon futbolcunun transferi Cumartesi günü resmiyet kazandı.

Kendisine boşta Real Betis ve başka takımlardan gelen teklifleri geri çeviren 31 yaşındaki sol bek, parçalı formayı giymek için hem tavrını ortaya koydu, hem de maaş bile konuşmadı.

''MAAŞI SEN YAZ HOCAM!''

Şampiyonluktan sonra Dünya Kupası hazırlığına başlayan Nagatomo, Florya'da Teknik Direktör Fatih Terim ile vedalaşırken, yeni sezonda da Galatasaray'da oynamak istediğini belirtti. Alacağı yıllık ücret konusunda sorun çıkarmayacağını belirten Japon yıldız, parayı İmparator'a bıraktı ve ''Maaşı sen yaz hocam!'' dedi.

Nagatomo'nun bu tavrı bile sarı-kırmızılıları hayran bırakmaya yetti ve iki taraf da gereken özveriyi göstererek mutlu sona ulaştı.

YORUMLAR 5
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Yerli hoca örnek alırmı desenize en başta hocanız terim
    Cevapla
  • servet gökşen 5 yıl önce Şikayet Et
    yerli oyuncular ibret alırlar mı acaba? örnek : tarık çamdal vs.vs.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    adam adam !!!
    Cevapla
  • berzah_ 5 yıl önce Şikayet Et
    nagatoma 2 milyon euro,donk 2,5 milyon avro adalet işte
    Cevapla
  • İsa 5 yıl önce Şikayet Et
    Donk 1.895.000€
    Cevapla