Trezeguet için Galatasaray'a dişli rakip

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Kasımpaşa'nın Mısırlı yıldızı Trezeguet'e İtalyan devi Inter'in talip olduğu iddia edildi.

Trezeguet için Galatasaray'a dişli rakip
Trezeguet için Galatasaray'a dişli rakip
GİRİŞ 29.06.2018 00:44 GÜNCELLEME 29.06.2018 00:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kasımpaşa'nın yıldız oyuncusu Trezeguet için Mısır'dan flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Mısır basını, Trezeguet'in Inter ile büyük ölçüde anlaştığını açıkladı.

Mısırlı yıldızın %80 oranında Inter'e transfer olacağı, Inter'in yabancı futbolcu kısıtlaması olması sebebiyle de Trezeguet'i Serie A'ya yeni yükselen Parma'ya kiralayacağı belirtildi.

 

 

GALATASARAY, INTER'DEN DAHA ÇOK VERİYOR

Trezeguet'in görüşmeleri bitirmek için İtalya'da olduğu ancak bu transfer için en büyük engelin Galatasaray olduğu iddia edildi. Trezeguet'in Inter'e tamam dediği ancak Galatasaray'ın Kasımpaşa'ya İtalyan devinden daha çok para teklif ettiği kaydedildi.

Mısır basınına göre 23 yaşındaki futbolcuyla Inter ve Galatasaray'ın yanı sıra Zenit ve Schalke'nin de ilgisi bulunuyor.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 5
  • efe 5 yıl önce Şikayet Et
    Biraz fazla abartılıyor bence.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne trezeguet miş ya bıktırdı artık transfer olsada kurtulsak.
    Cevapla
  • Valla 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesin oyledir barca ile real kapisiyor aslinda ama bonservisi cok oldugunda ispanya devleri beklemede vayyy iki kurusluk oyuncu bunun gibisi ptt 1 liginde yiginlan dolu dunya kupasinda gorduk 3 macta toplam ayagina gelen top sayisi 26 isabetli pasi 11 kaleye sut yok ikili mucadele 1 kez top kapmis ancak kasimpasada oynar
    Cevapla
  • Kirsehirli 5 yıl önce Şikayet Et
    Real ve barcada istiyomus ama 5milyonlari yokmus... ya gidin isinize... irtaligi kizistirip satmak istiolar
    Cevapla
  • aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    interin devliği mi kaldı acaba
    Cevapla