Fatih Terim iki dava birden açtı!

Galatasaray teknik patronu Fatih Terim "kebapçı davasında" karşı atağa geçerek Selahattin Aydoğdu hakkında iki farklı dava açtı.

Fatih Terim iki dava birden açtı!
Fatih Terim iki dava birden açtı!
GİRİŞ 17.04.2018 12:34 GÜNCELLEME 17.04.2018 12:34
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den 2017 yılına damga vuran "Alaçatı baskını" ile ilgili flaş hamle geldi. 

Terim, Türkiye Futbol Direktörlüğü görevini yürüttüğü sırada damadı Ahmet Baran Çetin'le aralarında "duvar" anlaşmazlığı yüzünden yaşanan "baskın" olayının ardından kavga ettiği Selahattin Aydoğdu ile ilgili iki farklı dava açtı.

Tecrübeli teknik adamın. damatları Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran Çetin ile birlikte Selahattin Aydoğdu'ya yönelik resteurant basma ve darp girişimi konusunda ifade vermelerine karşılık bu olayla ilgili henüz bir dava açılmadığı öğrenilirken, Terim'in karşı hamle olarak Aydoğdu'ya karşı TCK 136 (verilerin hukuka aykırı açıklanması) ile birlikte TCK 124'ten (hakaret ve tehdit) dava açtığı ortaya çıktı.

Müşteki Fatih Terim'i şüpheli Selahattin Aydoğdu hakkında açtığı dava Çeşme 2.Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek. 

Müşteki ifadesi, Şüpheli ifadesi, olay tutanaklar, video görüntüleri ve cd çözümlerinin delil olarak sunulduğu davanın ilk duruşma 16.10.2018 günü saat 09.05 olarak belirlendi. (Sporx)

YORUMLAR 8
  • imPARAtor 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolundan acilen uzaklaştırılması gereken aziz yıldırım, mahmut uslu, Demirören, arda turan, emre belöz oğlu ve imPARAtor lakaplı fatih terimdir.
    Cevapla
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılan kuyruk acısı olan çok takım varmış hepinize gider aslan GS gerisi yalan...
    Cevapla
  • gölge 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş kimsenin Galatasarayla derdi yok. Milletin derdi bu adamla. Kibir putu resmen. Milli takıma yaptıklarına bakmıyor musunuz? Oradan tazminat alabilmek için sizde ücretsiz görev yapıyor. Dünya O'nun olsa ne yazar, herkes gibi 5 mt. bezle gidecek bu dünyadan.
    Cevapla
  • Turan 6 yıl önce Şikayet Et
    imParaTor hem suçlu hem güçlü
    Cevapla
  • trabzonlu 6 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılan aklına dayak gelmiş yine
    Cevapla
  • sivas 6 yıl önce Şikayet Et
    baskina giden sen dava açan yine sen. Daha önceleri neredeydin,neden o tarihlerde açmadın.??? Çünkü o zamanlar GS kimliğin yoktu,simdi GS biraz daha basariliya ,hemen hortladın. Guya Gs medyasini ve taraftar desteğini arkana alıp çıktın ortaya. ÜÇ KÂĞITCI seniiiii
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle