Gomis: Fatih Terim kulağımı çekti

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında 4-1 yendikleri Atiker Konyaspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

 Gomis: Fatih Terim kulağımı çekti
Gomis: Fatih Terim kulağımı çekti
GİRİŞ 08.02.2018 23:48 GÜNCELLEME 08.02.2018 23:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Atiker Konyaspor'u 4-1 yenip Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldiği maçta 2 gol atarak yıldızlaşan Bafetimbi Gomis, karşılaşmanın ardından konuştu.

İyi bir maç oynadıklarını ve bu şekilde devam etmeleri gerektiği belirten Gomis, ''Bu akşam keyifli bir gün geçirdik. Bu kupanın önemini biliyoruz, bizim için önemli. Son maçta yenildik. O yüzden bu maçı alıp, devam etmemiz önemliydi. Bu şekilde devam etmemiz önemliydi'' şeklinde konuştu.

 

 

''TERİM, BANA BİR BABA GİBİ YAKLAŞTI''

Hafta içinde teknik direktör Fatih Terim ile görüştüğünü söyleyen Fransız golcü, ''Golden sonra hocamızın yanına gittim ve onunla kutladım golümü. Geçen hafta iyi bir performans sergileyemedim, ben de farkındayım. Hoca, hafta içinde benle konuştu ve kulağımı çekti. Bana bir baba gibi yaklaştı ve ben de ona oğul gibi cevap vermek istedim'' dedi.

YORUMLAR 2
  • vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    terim senin kulagini degil her yerini de cekse senden ne golcu nede oyuncu olurrr.. anca gariban anadolu takimlarina oyna ve gol at... paf ligi oyuncususun gs gibi bi takim bence cok fazla bu adama
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu habere ilişkin spor yazarı serkan yetkin tudor olsa dikkatini çekemezdi diye bitmeyen elma şekeri bunlarda yüz falan yok
    Cevapla