Terim'in ardından Sneijder bombası!

Göztepe galibiyetiyle yeni bir sayfa açan san-kırmızılılar, artık transfer girişimlerine hız verecek. Terim'in Galatasaray'a dönmesinin ardından bomba bir iddia ortaya atıldı.

Terim'in ardından Sneijder bombası!
Terim'in ardından Sneijder bombası!
GİRİŞ 26.12.2017 09:32 GÜNCELLEME 26.12.2017 09:45
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İmparator'un yuvaya dönmesinin ardından Cimbom'da gözler sürpriz bir şekilde Wesley Sneijder'a çevrildi. İgor Tudor ile ters düşen ve Cimbom'dan ayrılarak Nice'e transfer olan HollandalI futbolcu, yeni kulübünde istediği ortamı bulamadı. Son haftalarda kadroya bile giremeyen Sneijder'ın ismi Galatasaray ile anılmaya başladı. 

YOLLAR AYRILIYOR

Fransızların devre arasında 33 yaşındaki yıldız isim ile sözleşmesini feshetmesi bekleniyor. İddialara göre Teknik Direktör Fatih Terim, Belhanda'nın 10 numara pozisyonundaki performansını beğenmedi ve Wesley Sneijder'in durumunun araştırılmasını istedi. Böyle bir durumda G.Saray yönetimi, HollandalI futbolcuyla 1.5 yıllığına sözleşme önerecek. Terim'in dönüşü ile sarı-kırmızılılara sıcak bakması beklenen Wesley, bu sezon Nice'te 8 maça çıktı ve sadece 1 asist yaptı. (Amk Spor)

YORUMLAR 14
  • Aziz Altıntaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Sneijder artık futbol olarak bitmiş bıraksın artık biz çöplük değiliz belhandayı nasıl daha geliştirebiliriz onun yolları aranması lazım elindeki imkanı değerlendirilmesi lazım
    Cevapla
  • Alin 6 yıl önce Şikayet Et
    Senelik 10 milyon Euro’dan 50 senelik sözleşmede yapsınlar!
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Olmadı Hagi gelsin. Eskiye rağbet varmış ne de olsa.
    Cevapla
  • güreşçi 6 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyedeki saçmalıklar
    Cevapla
  • gell 6 yıl önce Şikayet Et
    gelsinnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle