Ünal Aysal'dan Adnan Polat'a jet yanıt!

2011-2014 yılları arasında Galatasaray’da başkanlık görevini yürüten Ünal Aysal, eski başkanlardan Adnan Polat’ın ‘Aysal Galatasaray’ı eritti’ açıklamasına cevap verdi.

Ünal Aysal'dan Adnan Polat'a jet yanıt!
Ünal Aysal'dan Adnan Polat'a jet yanıt!
GİRİŞ 16.12.2017 16:16 GÜNCELLEME 16.12.2017 16:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Eski başkanlara ve Galatasaray’a hizmet etmiş insanlara dönük bu tip saldırıları ve haksız itibarsızlaştırma çabalarını ayıp ve yersiz bulduğunu söyleyen Aysal, Adnan Polat’a cevap vermenin aslında lüzumsuz olduğunu ve artık bu tip açıklamalarını kanıksadığını belirtti.

Aysal “Defalarca resmi organlarca belgelenmiş rakamlar ortadayken ve 2011’de Polat’ın bana sıfır nakitli boş bir kasa, 328 milyon dolar borç-alacak farkı, bir sürü haciz, ipotekli mal varlığı ile beraber bütün spor dallarında üç yıllık bir başarısızlık devrettiği herkesin malumuyken benim ayrıca bir kere daha bu tip gerçekleri sizlere tekrarlamam sadece hepimiz için zaman kaybı olur” dedi.

2011’den bugüne kaybedildiği iddia edilen 2 milyar TL’lik hayali rakamın nereden kaynaklandığını anlamanın mümkün olmadığını ifade eden Aysal, göreve gelirken yaptırdığı raporun aynısını Ekim 2014’de görevden ayrılırken de yaptırdığını ve bu raporların neyi devralıp neyi devrettiğini kanıtlayan en ilmi ve gerçek belgeler olduğunu, gerçekte kulübü batıranın kim olduğunun da defalarca genel kurulun bilgine sunulduğunu söyledi.

Ünal Aysal’ın 41 aylık başkanlık döneminde Galatasaray, iki sene üst üste Süper Lig’de şampiyon oldu, iki kez TFF Süper Kupa, 8 yılın ardından da Türkiye Kupası’nı kazandı. Galatasaray, 2013’te de Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kaldı. Kulüp, basketbol ve diğer amatör spor dallarında da birçok kupa kaldırdı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Alkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Adnan polat ı yediniz biraz gerçekçi olun. O tam bir gs sevdalısı .. O sıfırı tüketmiş bir gs varken göreve geldi. O zaman nerdeydiniz .. Bugün kü borçta en büyük pay sahibi sensin sayın aysal...
    Cevapla
  • Dogrucu Davut 6 yıl önce Şikayet Et
    Adnan Polat GS nin dışarıdaki g Hisselerini topladı Ünal Aysal ne yaptı Adnan Polat'ın topladığı hisseleri sattı reklamını yaptı gitti Adnan Polat i liseliler yemeseydi GS bugün farklı yerlerdeydi Liselilerin gs nin üzerinden elini çekmedikce klüp iyice batağa gidet
    Cevapla
  • La biga 6 yıl önce Şikayet Et
    unal Aysal gibi beyaz yakalilar gs bu borc batagina itti kendi reklamlari icin gs kullandilar.Oysa Adnan baskan en zor gunde baskanlik icin elini tasin altina koydu. Ozhan bey sagligini verdi Adnan bey zor gunde gorev aldi.Aysal 40 Tane transfer yapti Schneider Drogba haric gerisi cop sepetine.
    Cevapla
  • Cemalettin çelik 6 yıl önce Şikayet Et
    Terim sayesinde kazanılan başarılarla övünen Ünal başkan,eleman dediği hocayı kovarak hayatının hatasını yaptı
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    Ünal başkan haklı başarı olmadıktan sonra borç olmuş olmamış önemli değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle