Igor Tudor'dan Arda Turan açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Süper Lig'de 5-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Igor Tudor'dan Arda Turan açıklaması
Igor Tudor'dan Arda Turan açıklaması
GİRİŞ 03.11.2017 23:08 GÜNCELLEME 03.11.2017 23:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Igor Tudor, galibiyetin önemli olduğunu söylerken, Arda Turan ile ilgili soruya da yanıt verdi.

Sofiane Feghouli'nin sahada olduğu maçlarda Galatasaray'ın rakiplerine karşı daha fazla zorlandığı şeklindeki yorum üzerine Hırvat çalıştırıcı, "Kesinlikle bir adaptasyon sıkıntısı olduğunu düşünüyorum. Oynadığı maçlarda performansı iyiydi. Bizim için önemli ve üst düzey bir oyuncu. Geçen sezon çok fazla maç oynamadı ve şimdi gelip bir anda maksimum seviyeye çıkması kolay değil. Ancak maksimum seviyeye de yaklaştığını düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

''FEGHOULI'NİN CEZASI FAZLA...''

Tudor, Trabzonspor maçında kırmızı kart gören oyuncuları Sofiane Feghouli'ye Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun verdiği 3 maç men cezasının fazla olduğunu dile getirdi.

Bu konuyla ilgili yöneltilen soru üzerine Tudor, "Feghouli'ye verilen 3 maç ceza bana göre fazla. Diğer taraftan, Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'e verilen 6 maç cezanın da fazla olduğunu düşünüyorum. Daha az olması gerekirdi." ifadelerini kullandı.

TUDOR'DAN ARDA TURAN İÇİN CEVAP

Arda Turan'ın devre arası için transfer gündeminde olduğu yönündeki soruya, "Şu anki basın toplantısının konusu Arda değil." diyen Hırvat çalıştırıcı, ceza sınırındaki isimlerden Tolga Ciğerci'yi çıkarmasına karşın, sarı kart gören Serdar Aziz'i oyunda neden tuttuğu konusunda ise "Aslında Serdar'la bayağı konuştum. Kart görmemesi için uyarılarım oldu. Ancak Tolga'yı değiştirmek zorunda kaldım çünkü sakatlığından dolayı sıkıntısı vardı." şeklinde konuştu.

İşte Igor Tudor'un maç sonundaki diğer açıklamaları...

''Oyuncularımı tebrik ediyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bugün alacağımız galibiyet çok önemliydi. Galibiyetin geliş tarzı da güzel oldu. Bugün çift forvetli sistemde, ilginç ve güzel şeyler de gördüm. Bu da güzel bizim için.''

''Bugün çok iyi performans gösterdik. Eren'in performansı çok önemli. O da takımımızın önemli bir parçası. Lig çok uzun. Herkese şans gelecektir. Eren de bugün gelen şansı iyi değerlendirdi.''

''Aynı sistemle oynamak futbolcular için iyi olabilir ama diğer taraftan her hafta rakiplerimiz ona göre savunma hazırlıyor.''

YORUMLAR 6
  • Cesur 6 yıl önce Şikayet Et
    Cenesini kapatip sadece futboluna odaklanicak takimin önüne gecmeyecekse arda alinmali faydali olur rodrigesten iyidir.ama yine medyatik tavirlari surecek insnlari taraftari bezdirecekse kendisi adina da Galatasarayimiza gelmemesi iyi olur.
    Cevapla
  • Uchiha 6 yıl önce Şikayet Et
    Arda Galatasaray’ın çocuğudur. Kim ne derse desin şuan için gereklidir. Taraftar istemiyorum diyor muşş. Gerçek Arda gibi oynarsa Türkiye’de böyle futbolcu bulunmaz.
    Cevapla
  • Sebahattin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir GALATASARAY li olarak arda turani istemiyoruz gelirse huzuru bozar hic artistligini cekmeyin Turk futbolcular da kalite sorunu var unutmayin bunu.
    Cevapla
  • ne erenmiş 6 yıl önce Şikayet Et
    bi eren dir gidiyor ağzında sakız oldu ya. her demeçte erenin hakkı, erenin kırılması. bu ne ya. eren bile rahatsızdır bence bu saçma demeçlerden. fb ve ts karşısında taktik sıfır adam hala eren diyor.
    Cevapla
  • Yine Ben 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs de işler iyi gidiyorken ardanın gelmesi işleri bozar Arda gs yi karıştırır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle