G.Saray'ın alamadığı 3 ismi resmen açıkladı!

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Fransız L'Equipe gazetesine verdiği röportajda transfer edemedikleri 3 futbolcuyu açıkladı.

G.Saray'ın alamadığı 3 ismi resmen açıkladı!
G.Saray'ın alamadığı 3 ismi resmen açıkladı!
GİRİŞ 07.10.2017 18:26 GÜNCELLEME 08.10.2017 10:08
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Bu sezon transferin en hareketli takımlarından olan Galatasaray'ın sportif direktörü Cenk Ergün, Fransız L'Equipe gazetesine verdiği röportajda transfer etmek isteyip de alamadıkları 3 futbolcunun isimlerini verdi.

Fransa'da transfer çalışmaları yaptıklarını belirten Cenk Ergün, ''Fransa'nın altyapı sistemi harika. Fransa'dan çıkıp tüm Avrupa'da oynayan futbolcuların sayısı bir hayli fazla. Fransa'dan Giannelli Imbula, Ferland Mendy ve Jordan Ferri'yi transfer etmek istedik'' şeklinde konuştu.

''FRANSA 1 VE 2. LİGİ'Nİ İZLİYORUZ''

Fransa'dan futbolcu izlediklerini de belirten Ergün, ''Sadece Fransa 1. Ligi değil, 2. Ligi'nden de futbolcular takip ediyoruz. İki gözlemcimizi bu ligleri takip etmeleri için görevlendirdik'' dedi.

''TÜRKİYE'DE TUTTUĞUN TAKIMI DEĞİŞTİREMEZSİN''

Türkiye'de futbolun çok sevildiğini de kaydeden Cenk Ergün, ''Türkiye'de dinini bile değiştirebilirsin ama tuttuğun takımı asla değiştiremezsin'' sözlerini kullandı.

YORUMLAR 20
  • Yalwarrior 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah hidayet versin ne diyelim
    Cevapla
  • ddd 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi len sende 35 yaşlarına kadar gs liydim şimdi umrumda bile değil dinime gelince doğduğumda müslüman doğdum ve halada islam dinindeyim aslada vazgeçmem sen bu söyleminle al gsni başına çal
    Cevapla
  • bekir 6 yıl önce Şikayet Et
    tuttuğun takımı değiştiriririm dinimi asla
    Cevapla
  • Atsız 6 yıl önce Şikayet Et
    Din değiştirilmez. GS yi severim ama bütün Türk takımlarının Avrupa müsabakalarında tam destek veririz. Göğüslerindeki ayyıldız lı armayı gördümüzde iş biter.
    Cevapla
  • İslam Mükemmeldir. 6 yıl önce Şikayet Et
    Her ne kadar koyu bir gs taraftarı olsamda ebediyet ile değişmeyecek kadar da ahmak değilimdir. Bu yorumuna sadece gülüp geçiyorum. Başkaları adına konuşan insanlar her zaman birileri tarafından konuşturulur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle