Galatasaray'a büyük müjde! Para akacak!

Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin üst kullanım hakkını alan Galatasaray, sponsorlardan 5 milyon dolar alacak.

Galatasaray'a büyük müjde! Para akacak!
Galatasaray'a büyük müjde! Para akacak!
GİRİŞ 22.08.2017 11:05 GÜNCELLEME 22.08.2017 11:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin üst kullanım hakkını almasının ardından kulübe yeni bir gelir kapısı açıldı. Başkan Dursun Özbek, geçtiğimiz mart ayında Ankara'da yaptığı girişimlerin ardından 6 yıl sonra stadın üst kullanım hakkı tapusunu almıştı. Sarı-kırmızılılar, bu hakkı eline geçirmesinin ardından ilk olarak stadın dış cephesine alacağı sponsorluklarla kulübe yıllık en az 5 milyon dolar kazandırmayı hedefliyor.
 
24 SAAT YAYIN

Stadın otobana bakan kısmında 24 saat aydınlık tutulacak reklam alanları açacak olan G.Saray, hem kasasına para koyacak hem de o bölüme yeni bir çehre kazandıracak. Sponsor ile görüşmelerini büyük bir gizlilik içinde yürüten yönetim, önümüzdeki günlerde stat gelirlerine; kombine ve localardan sonra dış bölüm reklamlarından büyük bir pay ekleyecek. (Fotomaç)

YORUMLAR 2
  • Levent 6 yıl önce Şikayet Et
    yeni kadro on numara oldu bundan sonrakı sezonlar için fazla transfere gerek yok 2 tane yerinde sağlam yıldız transferi 20 milyon eurodan her sene şampiyonluga oynayan ve şampiyonlar liğine damga vurucak takım kurmuş oluruz akıllı transferler hem klubü büyük yükten kurtarır hemde g.s. bir üst seviyeye cıkarır 10 tane transfere gerek yok kadronun mayası tuttu bundan sonra bu kadro korunup üstüne cıkılmalı
    Cevapla
  • mesud 6 yıl önce Şikayet Et
    şu stadı bi boyayın yaw. hala inşaat görüntüsü var.
    Cevapla