Ve Galatasaray açıkladı! Lucescu koptu geliyor!

Galatasaray'da yönetici Can Topsakal, Rumen teknik adamla buluştuktan sonra ilk açıklamayı yaptı.

Ve Galatasaray açıkladı! Lucescu koptu geliyor!
Ve Galatasaray açıkladı! Lucescu koptu geliyor!
GİRİŞ 28.07.2017 13:49 GÜNCELLEME 28.07.2017 17:46
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

 Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun, Galatasaray'ın yaptığı genel koordinatörlük teklifine olumlu yaklaştığı bildirildi.

Rumen teknik adamla dün Bükreş'te özel bir görüşme yapan Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Can Topsakal, yaptığı açıklamada, Lucescu'nun tekliflerine sıcak baktığını söyledi.

Yaptıkları görüşmede planlarını deneyimli teknik adama aktardığını dile getiren Topsakal, "Lucescu, teklifimize olumlu yaklaştı. Takımla ilgili detaylı bilgi talep etti ve 3-4 gün süre istedi. Önümüzdeki hafta başında sonuç netleşmiş olur." diye konuştu.

Lucescu'ya, teknik direktör Igor Tudor üzerinde genel koordinatörlük görevi önerdiklerini söyleyen Can Topsakal, Tudor'un bu çalışmalarla ilgili görüşü konusunda ise, "Tudor yönetimin bu fikrine olumlu bakmasa, zaten bu yeni organizasyon yapısı için görüşmeleri yapmazdık." yorumunda bulundu.

YORUMLAR 15
  • My06 6 yıl önce Şikayet Et
    Florya'yı teslim edin Terim'e rahat edin diyecem ama, yönetim kendi reklamı peşinde. Kim tanır ki, Topsakal'ı falan. Tamam Topsakal kardeşim reklamını yaptın çekil kenara artık.. Sayın Başkan sende nasılsa Terim'i getirip rahatlamanın peşindesin de şu yönetim kuruluna bari sahip çıkta komediyi bıraksınlar artık lütfen..
    Cevapla
  • abdurrahman 6 yıl önce Şikayet Et
    dünyada başka adammıyok lucesku fatih terim başkası yokmu bu takımı yönetenlerin aklı yokmu gs başarılı oldugu döneme bakın neden başarılı oldu yerli başarıya aç genç futbolcular bunu göremiyorlarmı.
    Cevapla
  • Dadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş ne tudor muş bu. Yönetim tükürdüğünü yalayamadigi için tudoru gonderemiyorlar
    Cevapla
  • Erkan 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsallah gelmez.
    Cevapla
  • Mr Spak 6 yıl önce Şikayet Et
    Tudor gs de kalayimda ne olursa olsun dedigini duyar gibiyim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle