Olay olan tweet için Başakşehir'den açıklama

Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ, Östersunds'a elenen Galatasaray ile ilgili resmi hesaplarından atılan tweet hakkında konuştu.

Olay olan tweet için Başakşehir'den açıklama
Olay olan tweet için Başakşehir'den açıklama
GİRİŞ 22.07.2017 09:35 GÜNCELLEME 22.07.2017 10:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başakşehir'de Başkan Göksel Gümüşdağ, Kerim Frei ve Manuel da Costa'nın imza törenininde Galatasaray'ın Östersunds'a elenmesinin ardından Başakşehir'den atılan tvit hakkkında açıklamada bulundu.

Medipol Başakşehir resmi twitter hesabından Galatasaray'dan transfer ettikleri Aurelien Chedjou'nun fotoğrafıyla sarı-kırmızılı takıma bir mesaj göndererek, 'Bu zor gecenin ardından Medipol Başakşehir'e transfer olmak isteyen tüm taraftarlara kapımız açık'' ifadelerine yer verilmişti. Göksel Gümüşdağ şöyle konuştu

"ÜZDÜYSEK KUSURA BAKMASINLAR"

"Galatasaray elendi, futbol adamı olarak tabii ki üzüldüm. Bazen bu işleri çok ciddiye alışıyoruz. Galatasaray'ı seviyoruz ama bu bir oyun. İki dostun birbirine attığı tweet, bu bir şaka. Galatasaray da Beşiktaş'a atmıştı. Beşiktaş ile burun buruna yarış yürüttük birbirimize attık. Bunların futbolun doğasında olduğunu bilmemiz lazım. Maksat bazen aşmış olabilir. Sosyal medyadaki arkadaşları ikaz ettim. Bu tip espriler olabilir. Ege'de deprem oldu onlar daha önemli bunları dikkate almayalım, kusura bakmasınlar"

YORUMLAR 2
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs hak ediyor dalga geçilmeyi , yıllarca tüm takımlarla sözüm ona dalga geçtiler bizim uefa kupamız var diye , şimdi ise amatör takıma eleniyorlar .
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs ucu kendine dokununca bağırıyor kendileri yıllarca milleti alaya almadı mı, başkan haklı bu bir oyun ama çok şımarmasun yoksa Sivas sporda şampiyonlar ligi ön eleme oynadı bir zamanlar
    Cevapla