Selçuk İnan derbi sonrası kapıları tekmeledi!

23 Nisan Pazar günü Türk Telekom Arena'da oynanan ve 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle biten derbi sonrası Galatasaray kaptanı Selçuk İnan adeta çıldırdı.

GİRİŞ 26.04.2017 20:11 GÜNCELLEME 26.04.2017 20:14
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi 1-0 Sarı Lacivertli takımın üstünlüğüyle sona ererken Sarı Kırmızılı cephede sinirler bir hayli gergindi.

Maçın son düdüğüyle birlikte soyunma odasının yolunu tutan futbolculardan Selçuk İnan sinirlerine hakim olamadı ve soyunma odasına giden koridorlardaki kapıları tekmeledi.

Galatasaray kaptanını bu denli sinirli bir halde görenler oldukça şaşırdı.

İşte o görüntüler;

YORUMLAR 11
  • Belcika Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    Selcuk oynayamiyor, oynayamadigi icin ofkeli, kosamiyor, pres yapamiyor, pas yapamiyor, hic birsey yapamiyor, adam adeta bitmis, vucudu kaldirmiyor, anadolu takima gonderin gitsin, aldigi paralara yazik
    Cevapla
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    kapıları tekmeleyeceğine topu tekmeleseydin.
    Cevapla
  • Adamsin 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş Selçuk harika oyuncu. Ne zaman gs de işler yoluna girse yönetim işi bozar. Terim varken herşey çok güzeldi gidip başımıza hiç bi sisteme uymayan özellikle gs sistemine uymayan snaijderi başımıza bela ettiler. O geldi selcukun performansı dustu. Doksan dakka bekleriz ki iki süt ceksin zaten Sabri bile onun kadar sut denese oda onun kadar atar inanın.
    Cevapla
  • hakan y. 6 yıl önce Şikayet Et
    bu hareketleri takımda kalmasını sağlamaz, sağlamamalı bitik adam.
    Cevapla
  • arif gören 6 yıl önce Şikayet Et
    Kapı tekmeleyeceğine, oyunu ileriye doğru oynasın. Forvetine öne doğru derinlemesine pas atsın. Selçuk hep yana ve geriye pas vererek "isabetli pas" kralı olmaya çalışıyor. Bence çok şişirme bir şöhret.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle