Podolski F.Bahçe'yi kızdıracak! '3. lig takımı...'

Son kez Fenerbahçe derbisinde sahaya çıkan Lukas Podolski, Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 23.04.2017 23:25 GÜNCELLEME 24.04.2017 09:58
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Son kez Fenerbahçe derbisinde sahaya çıkan Lukas Podolski karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"En az 3 gömlek daha iyiydik"

Türk Telekom Arena'daki maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Podolski, "İyi oynayan, en az 3 gömlek daha iyi oynayan bir Galatasaray olduğunu herkes gördü. Birçok pozisyon bulduk ama günün sonunda maçı kaybettik. Bu, bizi üzüyor. Daha da acısı, karşımızda kazanmayı isteyen bir takım yoktu." diye konuştu.

"Burada 2. Lig, 3. Lig takımlarıyla oynadık ama..."

Fenerbahçe'nin bu sezon karşılaştıkları alt lig takımlarından bile kötü oynadığını savunan golcü futbolcu, "Takımımı ve taraftarlarımızı çok sevdiğim için maçtan önce sadece galibiyeti düşünüyordum. Puan tablosunda bir üst noktada olmamız için kazanmamız gerekiyordu ama olmadı. Kazanmak istemeyen, 2-3 seviye altta bir takıma yenilmek beni çok üzdü. Burada 2. Lig, 3. Lig takımlarıyla oynadık ama onların performansı bile böyle değildi." ifadelerini kullandı.

"Bu derbileri özleyeceğim"

Sezon sonunda takımdan ayrılacak olan 31 yaşındaki Podolski, Galatasaray kariyerindeki son Fenerbahçe derbisine çıktığının hatırlatılması üzerine, "Bu derbileri özleyeceğim. Taraftarların oluşturduğu özel bir atmosfer oluyor. Tabii ki galibiyetle veda etmek isterdim ama yazık oldu." şeklinde görüş belirtti.

"2 yılda 5 hoca değişikliği oldu"

Lukas Podolski, Galatasaray'da 2 yılda 5 teknik adam değişikliği yaşandığını kaydetti.

"Galatasaray'ın gelecek sezon şampiyonluğa oynaması için nasıl değişiklikler yapılması gerekiyor?" şeklindeki bir soru üzerine sarı-kırmızılı futbolcu, "Bu takım, Türkiye'nin en büyük takımı. Avrupa'da ve dünyada en çok bilinen takımı. Tarihiyle gurur duymalı. Burada 2 sene geçirdim. Şampiyon olamadım ama bazı başarılar kazandık." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 46
  • ünal özer 7 yıl önce Şikayet Et
    KEŞKE 6alatasarayda birkaç sezon daha oynasaydın. bakalım o zaman ne diyecektin. bak sabriye transfer olduğundan beri yenilmeye alıştığı için artık tek kelime etmiyor oan bile normal geliyor.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri'den 4 Konya'dan 3 yiyen Fener'den açık futbol beklemeyin.
    Cevapla
  • Arena Efendisi 7 yıl önce Şikayet Et
    evet kayseri de ,konya'da FENER'i yenebilir ama galatasaray mümkün değil.
    Cevapla
  • reha 7 yıl önce Şikayet Et
    3. lig ayarında bir takımla oynadığınız bir gerçek. Ama 3. lig ayrında bir takıma yenilebildiğiniz de bir gerçek. "Futbol GS'nin oynadığı, FB'nin yendiği bir spordur" Bunu sakın unutma Poldicik...
    Cevapla
  • Arena Efendisi 7 yıl önce Şikayet Et
    ilk defa iyi oynadı galatasaray. ilk yarı oynanan maçta tek şutları yoktu. FENER 3-0 dan 4 atar ,10 kişiyle 6 atar..Anelkalar ,Alexler daima ezerdi Galatasarayı..bu maç ta böyle olsun.
    Cevapla
  • TUNCER 7 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı podolski. Fenerbahçenin bu sezon boyunca iyi oynadığını söyleyen yokki.Ama bir gerçek var. Oda Fenerbahçenin galatasarayı herzaman en kötü günündede olsa yeneceği.Niye biliyomusun bu galatasarayın eskiden beri Fenerbahçe maçlarına zaten yenik başlaması.Fenerbahçeye karşı ezik olması. O yüzden böyle öğren bunları.Bak sende Fenerbahçeye karşı o eziklik hali almışsın 2 senede. Bu böyle podolski.Bundan sonra daha iyi anlarsın artık. Ayrıca sen bir almansın.Sizin Kanınızda var TÜRK düşmanlığı ve ezikliği.Daha fazla konuşturma beni ................
    Cevapla
  • Adiga81 7 yıl önce Şikayet Et
    İki senedir Galatasarayd'da oynuyor hala Fenerbahçe'yi yenemeyeceklerini öğrenememiş. İki yıldır Fenere karşı kaçtane Galatasaray galibiyeti gördün ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle