Golcü oyuncudan Galatasaray'a icra şoku!

Galatasaray'ın sezon başında Kayserispor'a verdiği Umut Bulut, ödenmeyen transfer alacakları için Sarı-kırmızılı kulübü icraya verdi.

Golcü oyuncudan Galatasaray'a icra şoku!
Golcü oyuncudan Galatasaray'a icra şoku!
GİRİŞ 17.02.2017 12:04 GÜNCELLEME 17.02.2017 12:14
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın elden çıkarmak için uğraştığı Umut Bulut, sezon başında Anadolu ekibine transfer olmuş ve bu sezonki alacaklarının da yarısından vazgeçmişti. Ancak Umut Bulut'un geçtiğimiz sezondan kalan 1 milyon Euro tutarındaki alacağını Galatasaray uzun süre ödemedi. Umut Bulut, 3 kez özel ricalarla Galatasaray'dan alacağını istedi. Her seferinde de senet verilerek ikna edildi. Ancak senetlerin karşılıksız çıkması üzerine Umut Bulut çareyi Galatasaray'ı icraya vermekte buldu.

"Yönetimden Umut'a tepki" 

Sarı-kırmızılı kulübe gelen icra uyarısı sonrasında ise yöneticiler şaşkına döndü. Galatasaray yönetimi ise Umut Bulut'un bu dönemde yaptığı bu tavrı unutmayacaklarını deklare ederken, "Biz babası şehit olduğu için ona yardımcı olduk, acısı azalsın diye sözleşmesini uzattık. Galatasaray'ı icraya vermesi hepimizi şaşkına uğrattı" yorumunu yaptı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • Emice 7 yıl önce Şikayet Et
    Umut karakterli bir futbolcu. Alacaklarının yarısından vazgeçip transfer oluyor. Daha ne yapsın? Şınaydır ın ödemesini 1ay geciktirinde görelim. Yazık oluyor Galatasaray'a, bu hale düşürenlere yazık.
    Cevapla
  • hasan61 7 yıl önce Şikayet Et
    yerli futbolcu olunca idare et yabancı oldumu herşeyi ver.. yok yaaa. bu kadar küçük düşürmeyin kendinizi. adam hakkını istiyor.. bide haktan hukuktan bahsedersiniz...
    Cevapla
  • ertugrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamin hem parasini odemeyin hemde sitem edin adam hakki olan parayi istiyo bundan dogal bir sey yok #DursunOzbekİSTİFAA!!!
    Cevapla
  • mimar76 7 yıl önce Şikayet Et
    gelmiş geçmiş son iki yönetimin yüz karalari. çok adamsanız çok utanıyorsanız Ada'mın parasini ödeyin yiğit Ada'm borcunu öder. ha o adamlik yoksa sizde orası babanızın bostanı değil bırakın Galatasaray'ın kapısına icra getirtmicek adamlar gelsin. umut hakli.
    Cevapla
  • gardenaga 7 yıl önce Şikayet Et
    adamin sozlesmesini sakadan mi uzattiniz . parasiz mi di .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle