Galatasaray 5 ismi kulüpten ihraç etti!

Galatasaray Kulübü, futbolcu ve eski kamu görevlilerinin de bulunduğu 5 ismin üyeliğini ihraç etti.

GİRİŞ 21.09.2016 15:22 GÜNCELLEME 21.09.2016 16:41
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Galatasaray Disiplin Kurulu, sarı-kırmızılı kulüpten 5 ismi ihraç etti.

“FETÖ” ile işbirliği içerisinde olduğu tespit edilen disipline sevk edilen sarı-kırmızılı eski futbolculardan Hakan Şükür, Arif Erdem ve İsmail Demiriz kulüpten ihraç edildi.

Ayrıca İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Bursa eski valisi Şahabettin Harput da kulüpten ihraç edilen diğer isimler oldular.

YORUMLAR 13
  • mert 7 yıl önce Şikayet Et
    Gs nin 4 şampiyonluğu iptal edilmeli ve 1 alt lige gönderilmeli.bilmediğimiz çok ama çok şaibeler var.federasyon göreve, savcılar göreve.
    Cevapla
  • mrtclk 7 yıl önce Şikayet Et
    tabi ligide kapayalım
    Cevapla
  • İsa 7 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayımızı onurlu davranışından dolayı kutluyorum. Bu arada karalama yapanları kınıyorum unutmayınki bu adamlar kahraman ordumuzun içinede sızdı ve devletimiz gerekeni yapıyor.
    Cevapla
  • mta 7 yıl önce Şikayet Et
    bir takimda bukadar fetöcü varken diger takimlarin hic sansi yok bence gecmise yönelik her türlü arastirma yapilsin sadece futbolcu degilki yöneticilerde fetöcü sponsor aliniyo fetöcü cikiyo parayi alip fetöcü sponsordan sonra iptal ettik diyolar nasil bir is bu arastirsinlar
    Cevapla
  • tsli 7 yıl önce Şikayet Et
    geç alınmış bir karar devlet her yakaladığına tekmeyi vuruyor sizin yeni mi aklınıza geldi
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Sırf üç beş kuruş daha fazla para kazanmak, makam ve mevki sahibi olmak için kendi ülkesine ihanet eden bu Fetöcü vatan hainlerini aranızda kesinlikle barındırmayın. Bunlara yapılacak tek şey kesinlikle idamdır. Bunların hem bu dünyada hem de ahirette asla yeri yoktur. Bunların asla vatanı, dili. dini ve ırkı da yoktur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle