Josue: Rüyada gibiyim

Galatasaray, Porto’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Josue Pesqueira, imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Josue: Rüyada gibiyim
Josue: Rüyada gibiyim
GİRİŞ 24.08.2016 08:32 GÜNCELLEME 24.08.2016 08:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Porto’dan kiralık olarak kadrosuna kattığıJosue Pesqueira için dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde imza töreni düzenledi. Sarı-Kırmızılılar’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Josue, imza töreninde şunları söyledi: “Türkiye’den başka kulüplerden de teklif almıştım ama Galatasaray’ın teklifinden sonra diğer teklifleri hiç düşünmedim. Çok mutluyum. Kariyerimin en mutlu anı. Galatasaray’a gelmeyi çok istiyordum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Galatasaray çok büyük bir camia. Böyle bir kulüpte oynamak her oyuncunun rüyasıdır. Avrupa’da, dünyada herkes tarafından bilinen bir ekip. Galatasaray’ın teklifi bana çok özel ve iyi bir oyuncu olduğumu hissettirdi. Herkes şampiyon bir kulüpte oynamak ister. Galatasaray her zaman zirveye oynayan bir takım.”

‘Her yerde oynayabilirim’

“Kendimi gayet hazır hissediyorum. Tabii ki ilk 11’de oynamak isterim. Kararı hoca verecek. Ama 11’e girebilmek için elimden geleni yapacağım. Fizik olarak iyiyim. Birçok mevkide oynuyorum. 10 numara pozisyonunda, kanatlarda oynuyorum. Bir mevki söylemek doğru olmaz. Her yerde oynuyorum. Burada önemli olan oynamak. Buraya gelmeden önce konuştuğum isimler oldu. Bruma’yla konuştum. Ondan sonra Alex Telles ile konuştuk. Eşim ve kızım bana buraya gelmem için destek verdi. Hayalini kurduğum camiadayım.”

Tarık ve Umut’tan az kazanacak

Porto’dan 1 yıllığına kiralanan Josue’nin, Galatasaray’dan bu sezon için 700 bin Euro kazanacağı açıklandı. Cim Bom’un şu anki kadrosunda en az ücret alan isimler, 900 bin Euro ile Koray Günter, 950 bin Euro ile Martin Linnes ve 700 bin Euro’yla da Lionel Carole. Carole’la aynı ücreti alacak olan Josue, teknik direktör Jan Olde Riekerink’in yeni sezonda düşünmediği ve kadro dışı bıraktığı Tarık Çamdal, Umut Bulut ve Olcan Adın’a bu ücretiyle yaklaşamadı. Çünkü Umut 1 milyon 850 bin Euro, Olcan Adın 1 milyon 800 bin Euro ve Tarık da 1 milyon 300 bin Euro kazanıyor. 

YORUMLAR 3
  • tsli 7 yıl önce Şikayet Et
    kabustur o ;))
    Cevapla
  • real yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir gün gelecek o rüyadan uyanmiyayim diye haykiracaksin. Burasi TURKEY !
    Cevapla
  • A.S. 7 yıl önce Şikayet Et
    Bırak şimdi rüyaları gerçeklere dön biran önce takımın orta sahasını gordun ona gore nasıl katkı veririm diye düşün yoksa sen de sakal bırakmaya mi geldin diğerleri gibi
    Cevapla