Galatasaray'a şok! Derbi kararı açıklandı

TBF Disiplin Kurulu, Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe arasında oynanan maçla ilgili kararlarını açıkladı.

Galatasaray'a şok! Derbi kararı açıklandı
Galatasaray'a şok! Derbi kararı açıklandı
GİRİŞ 30.05.2016 20:21 GÜNCELLEME 30.05.2016 22:22
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Fenerbahçe maçındaki olaylar nedeniyle Galatasaray Odeabank'a 2 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Federasyondan yapılan açıklamada, Galatasaray Odeabank'a verilen 2 maç seyircisiz oynama cezasının nedeni şu şekilde ifade edildi:

"Seyirci olaylarının sezon boyunca süreklilik arz etmesinin yanı sıra, söz konusu müsabakanın öncesinde misafir takım sporcularına doğru yabancı maddeler atılması ve küfür edilmesi, müsabaka sırasında sahaya ve misafir takım bencine doğru yabancı maddeler atılması ve küfürlü tezahüratlarda bulunulması, müsabakanın üçüncü periyodunun bitiminde yine misafir takım bencine doğru yabancı maddeler atılması ve küfürlü tezahüratlarda bulunulması, yaşanan olaylar neticesinde ayrı ayrı üç kez anons yapılmasına, müsabakanın üç kez duraksamasına ve hakemlerin soyunma odasına gitmelerine sebebiyet verilmesi nedenleriyle Galatasaray Kulübü Erkek Basketbol Şubesi'ne iki maç seyircisiz oynama cezası verilmesine karar verildi."

DERBİ SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Bu kararla Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final serisi dördüncü maçında yarın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe maçı seyircisiz oynanacak

Öte yandan kurulun, sarı-kırmızılı kulübe çeşitli nedenlerden dolayı 92 bin lira para cezası verdiği kaydedildi.

YORUMLAR 44
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray,fenerbahçe,beşiktaş farketmaez bozulan kulpler değil taraftarın kalitesi
    Cevapla
  • Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Provake eden aziz yıldırım dır. hedefine ulaşmıştır.
    Cevapla
  • iyide 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynı şeyleri fb nin barbar taraftarı kat kat fazlasıyla yapıyor.Ama ne hikmetse FENERasyon bi şey yapmıyor.Ben taraftarlığın yaptıkları çirkeflikleri gözardı etmiyorum.Sadece çifte standarda üzülüyorum.Başlarında az-iz gibi bir despotun olması bile başlı başına ceza almaya yeterli olması lazım aslında:)
    Cevapla
  • burhan 7 yıl önce Şikayet Et
    yalancısın
    Cevapla
  • M.Mustafa Bozkurt 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir GS. li olarak federasyonu cani gonulden kutluyorum. Spor kardeslik icin oynanir. Üc beş çabulcu icin degil
    Cevapla
  • Mustafa oguzhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Madem GS lisin ulker arenada aynı olaylar olduğunda febe neden sadece para cezası aldı yanıtını biliyorsundur. Ama biz senin gsli olmadığını biliyoruz zaten...
    Cevapla
  • hakın 7 yıl önce Şikayet Et
    fenerli olarak seni kutluyorum.herkes takım rengi ayırt etmeksizin aynı düşüncede olmalı.ve kararlar her takıma uygulanmalı uygularkende baskı altında kalmamak lazım.takım farketmez ceza adil olarak verilmeli ve taraftar ben ne yaptım demeli.bu kültürün oluşması lazım.kim daha çok küfür eder olay çıkarır öfke kusarımın peşinde.
    Cevapla
  • fikri 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen ceza verirsin adamlar kupa getirir, valla bu gs ye helal olsun ...
    Cevapla
  • amca 7 yıl önce Şikayet Et
    (ozan a) hayır öyle değil. biz başarılı olmak için kurallara uygun olarak ne gerekirse yaparız ama sen baş provakatörün emrini yerine getirip asıl ceza alması gerekene değil bize ceza verirsin .sen bizim başarımızı kutlamaz ancak başarımızı cezalandırırsın. demek istiyor fikri arkadaş.
    Cevapla
  • ozan 7 yıl önce Şikayet Et
    kupa getirirsem istediğimi yapabilirim yani, sana veya bir başkasına öylemi ..!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle