Yarsuvat'tan F.Bahçe için olay sözler!

Galatasaray eski başkanı Duygun Yarsuvat, yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Yarsuvat'tan F.Bahçe için olay sözler!
Yarsuvat'tan F.Bahçe için olay sözler!
GİRİŞ 19.11.2015 12:30 GÜNCELLEME 19.11.2015 12:30
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray eski başkanı Duygun Yarsuvat, yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Best FM’de yayınlanan Gökhan Dinç’in sunduğu Basın Tribünü programına konuk olarak katılan Yarsuvat’ın sözlerinden satır başları şu şekilde:

"Biz şampiyon takımız. Nokta transferlere ihtiyacımız vardı. Bazıları antikacı dükkanından transfer yaptı. Çukurcuma’da eski koltuklar vardır, dışı güzeldir ama üstüne biraz kilolu bir adam oturduğu zaman ayakları sallanır ve aşağı çöker. Emeklilik yaşı gelmiş futbolcuları getirip para kazandırmak istemedik.

Galatasaray mali zorluklar içerisinde. Bu geçmişten gelen bir zorluktur. Türkiye’de her kulübün borcu var. Bunun tek istisnası Gençlerbirliği’dir. Bir dönem Beşiktaş da bu tip zorluklar yaşadı. Ben 7 ay başkanlık yaptım ama üç kupa aldık, daha ne yapalım?
İlişkili Haber

Bundan evvel milli takımın coachu Fenerbahçe’nin hocası Tanjevic’ti. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Bunlar içi boş konuşmalar. Ergin Ataman Türkiye’nin en başarılı coachu.

Galatasaray Adası, işletmeciye ismini değiştirmemesi şartıyla verilmiştir. Fakat kendisi adanın sahibi gibi davranmaya başladı ve birtakım inşaatlar yaptı, doğallığını yok etti, hatta uçak gemisine döndürdü. Biz de işletmeyi kendisinden geri aldık."

YORUMLAR 8
  • pasali 8 yıl önce Şikayet Et
    35 yaşındaki drogbayı ben mi getirdim
    Cevapla
  • yorgun 8 yıl önce Şikayet Et
    psikolojikolarak buna bahane bulma denir. uc kupayi da nasil aldiginiz ortada. hatirlatirim bu sezon iki mac da hemen mizildamiya basladiydiniz hakemler diye ama gecen sene 3 kupayi alirken ayni hakemler le aldiniz. (hani hakem zipliyodu gol olnca ya da kalecinin elini ari isirmisti sanirsam elini cekivermisti!)
    Cevapla
  • ALTINADAM 8 yıl önce Şikayet Et
    51 yıllık Galatasaray taraftarı olarak ,artık su koyverdiniz.yaşınızı başınızı,okul terbiyenizi aile terbiyenizi söylediğiniz sözlere yansıttığınızın farkına varın .Kendi işinize bakın. Köy kahvesinde kurulan ve yıkılan hükümetler gibi o takıma bu takıma sataşıp durmayın . İnsan olarak ne yaptığınıza ,ne dediğinize bakın ve kendinize gelin. Galatasaray her ne kadar Fransız kültürü olsa da bir TÜRK takımıdır bir Türk kulübüdür. Yöneticileride Türk ahlak ve seciyesini içine sindirmiş insanlar olmalıdır.YETER. GALATASARAY CAMİASI SİZDEN UTANÇ DUYMADAN ,SİZİ YUHALAMADAN KENDİNİZE GELİN VE BU MİLLETİN BİR FERDİ olduğunuzu gösterip saçmalıklara bir son verin...
    Cevapla
  • abc 8 yıl önce Şikayet Et
    Fener de yaşı ilerlemiş transfer kimmiş Nani mi ozan mı volkan mı şener mi ? RVP den bahsediyorsa bu kadar transfere bir RVP giderdi artık. Form tuttuğunda göreceğiz RVP yi ve Sy Yarsuvatı
    Cevapla
  • Fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Antalya spordan bahsediyor galiba. :)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle