G.Saray'dan Emre Belözoğlu'na sansür!

Galatasaray'ın deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya geldiği mücadele Twitter'dan yapılan paylaşımlar dikkat çekti.

G.Saray'dan Emre Belözoğlu'na sansür!
G.Saray'dan Emre Belözoğlu'na sansür!
GİRİŞ 03.10.2015 21:44 GÜNCELLEME 03.10.2015 21:45
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya geldiği mücadele sırasında sarı-kırmızılıların Twitter hesabından yapılan paylaşımlar dikkat çekti.

Mücadeleyi canlı olarak aktaran hesap, Başakşehir'den Emre Belözoğlu'nun içinde yer aldığı pozisyonlarda, "Başakşehir'li bir oyuncu" demeyi tercih etti.

Galatasaray'lı eski oyuncunun ismini kullanmayan Galatasaray hesabı, Başakşehir'den Mehmet Batdal ve Mahmut gibi oyuncuların ismini ise kullandı.



YORUMLAR 31
  • Ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede kimsenin kimseye tahamülü yok bir spor müsabakasını bile bu denli önemseyen bizler biraz hoşgörülü olamazmıyız daha önemli meselelere odaklanalım
    Cevapla
  • besyolu27 8 yıl önce Şikayet Et
    Her ne olursa olsun Emre'nin üzerine bu kadar gidilmesi, Galatasaray camiasına kesinlikle yakışmıyor. Bir GS taraftarı olarak Emre'ye yapılanları kınıyorum. Sonuçta futbolcu profesyoneldir. Nerde ekmek yiyorsa o takımın oyuncusudur.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun... Emre ne kadar hatalı olursa olsun, bu tepkiyi kesinlikle hiçbir vatan evladı haketmez. Kaldı ki nice hainlere, yabancılara yapılmayan iticilik, ötekileştirme bu insana yapılıyor. Arkadaşlar, özellikle Galatasaray'lı kardeşlerim öncelikle sizden bir tepki gelmesini beklerim. Bugüne kadar hep objektif kaldım, hep sporun dilinin Barış olduğunu savundum, ama önümüzdeki günlerde bir özür ya da taraftardan bir tepki gelmezse Galatasaray'ın başında ki örümcek kafalılar oradan ayrılmadıkça bana hiç kimse Galatasaray'ı sevdiremez artık. Galatasaray gibi bir kulübün uğraştıklarına bak... çok yazık...
    Cevapla
  • rte 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu malum oyuncunun Galatasaray için söylediği sözü öğren ondan sonra ahkam kes...
    Cevapla
  • yorumdas 8 yıl önce Şikayet Et
    Emre'nin gs icin "daha once oynadigim bir klup" sozune misilleme
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Emre candır. GS'liler hazmedemiyorlar Emre'yi .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle