Eski G.Saraylı'dan Hagi'ye şok sözler!

1995-1996 sezonunda Galatasaray forması giyen Hollandalı Van Gobbel, Hagi hakkında sert konuştu.

Eski G.Saraylı'dan Hagi'ye şok sözler!
Eski G.Saraylı'dan Hagi'ye şok sözler!
GİRİŞ 05.09.2015 15:32 GÜNCELLEME 05.09.2015 16:43
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Van Gobbel, Galatasaray'a transferi hakkında, ''Galatasaray'ın adını biliyordum ancak başka hiçbir konuda bilgİm yoktu. Uzun süre Feyenoord'da oynadım. Daha sonra yeni bir adım atmanın zamanı geldiğini düşündüm. O sırada Galatasaray'dan teklif geldi. Cevabımı hemen vermedim. Ancak yine de transferim hızlı gelişti. Souness, Galatasaray'ın başındaydı ve İngilizce konuşuyordu. Bu bana çok yardımcı oldu'' dedi.
 
''Belki de benden korktular''
 
Türkiye'deki futbol olayları hakkında konuşan van Gobbel, ''Taraftarların oyunculara zor anlar yaşattığı hikayelerini duydum ama bu benim başıma hiç gelmedi. Belki de benden korktular (Gülerek). Bildiğim kadarıyla büyük sorunlar yoktu. Tabi ki bazen yenilgilerin ardından kötü karşılanmalar oluyordu. Türkler gururlu ve duygusal ama aynı zaman çok sıcak insanlar. Bu deneyimin güzel olduğunu düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.
 

İstanbul'daki yaşamı hakkında konuşan van Gobbel, ''İstanbul'da bir süre otelde yaşadım. Sonra kulüp Florya'ya yakın bir yerde güzel bir ev verdi. Sık sık arkadaşlarımı eve çağırırdım. Yemekleri genelde dışarıda yiyorduk. Herkesle iyi anlaştım. Çok güzel bir dönemdi'' dedi.

Galatasaray'dan ayrılması hakkında ise, ''Galatasaray gibi bir kulüpte 4. olursanız bir şeylerin değişeceğini bilirsiniz. Nitekim bazı oyuncular ve Souness gitti'' diye konuştu.
 
Hagi'ye şok sözler!
 
Hagi hakkında da konuşan Gobbel, ''Hagi tabi ki büyük bir oyuncu ama aynı zamanda büyük bir egoist. O gelmeden önde benim Galatasaray'da sorunum yoktu.  Ama Hagi geldikten sonra bu değişti. İstediği bazı şeyler gereksizdi. Penaltıları o kullanmaya başladı. Ama ben çenemi kapalı tutmanın daha iyi olduğunu düşündüm. Ben birçok büyük oyuncuyla oynadım. Ronald Koeman da Feyenoord'a Barcelona'dan geldi ama asla büyük adamlık taslamadı. Onunla çok iyi anlaştık. Oldukça sosyal bir adamdı ama Hagi öyle değildi. O sadece kendini düşünürdü'' diyerek ilginç ifadeler kullandı.

Van Gobbel'in Feyenoord zamanlarından bir kare;

YORUMLAR 10
  • okur tavsiyesi 8 yıl önce Şikayet Et
    Hocam bu haberlerin altındaki yorum kısmında "şikayet" "beğeni" "yanıt" butonların yanına "BEĞENMEME"
    Cevapla
  • kenan 8 yıl önce Şikayet Et
    ölümüne galatasaray
    Cevapla
  • TABİ HAGİ ATACAK 8 yıl önce Şikayet Et
    Penaltıları elbette Hagi atacak. Onun kadar tekniği var mıydı? Takımın ne iyisi oydu. Uzaktan attığı goller, attığı nefis çalımlar o yıllarda futbol keyfi veriyordu. sadece Galatasaray değil diğer taraftarlar da beğenerek, zevk alarak izliyordu Hagiyi. Gelmedi Hagi gibisi. tat, tuz yok.
    Cevapla
  • uzerine' 8 yıl önce Şikayet Et
    hagi gercekten egoist bi yapida. msimovic ornegi akilkarda. ama futbolcu olarsk galatasataya buyuk katki ssglamistir.
    Cevapla
  • macit! 8 yıl önce Şikayet Et
    büyük oyuncularda bu vardır ! messinin barcelonaya gelmiş bir futbolcuya :burada paslar messiye atılır dediği söylenir. önemli olan takımdaki diğer oyuncuları yıldızın etrafında birleştirmektir .bu durumda da başarı gelir . hagili galatasarayın başarısını şu ana kadar hiçbir Türk takımı yakalayamadı uzun bir süre de yakalayamaz gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle