Hamzaoğlu çok istiyor! "Mutlaka alalım"

Galatasaray, takımdan ayrılacak olan Felipe Melo’nun yerini Real Madrid’in yıldız adayı Jose Rodriguez Martinez ile doldurdu.

Hamzaoğlu çok istiyor! "Mutlaka alalım"
Hamzaoğlu çok istiyor! "Mutlaka alalım"
GİRİŞ 27.07.2015 12:18 GÜNCELLEME 27.07.2015 12:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray, takımdan ayrılacak olan Felipe Melo’nun yerini Real Madrid’in yıldız adayı Jose Rodriguez Martinez ile doldurdu. La Liga’da geçen sezon Deportivo La Coruna’da oynayan 21 yaşındaki oyuncu özel kontratla bedelsiz olarak alındı.

Yönetim, daha 16 yaşındayken Arsene Wenger’in Arsenal’e istediği 21 yaşındaki oyuncuya 2 milyon Euro isteyen Real'i, kontrata konulan iki özel maddeyle ikna edip transferi bedelsiz bitirdi.

Kampta Rodriguez’in eski maçlarını izleyen Hamza Hamzaoğlu, oyuncuya hayran kaldı ve “Bu fırsatı kaçırmayalım. Geleceğin yıldız adayı. Bu çocuk G.Saray’a büyük katkı sağlar, alalım” diyerek transfere onay verdi.

Mücadeleci yapısıyla tanınınan Jose Rodriguez, geçen sezon La Liga’da 25 karşılaşmaya çıktı ve 2 gol, 2 de asistle oynadı.

YORUMLAR 4
  • gsli 8 yıl önce Şikayet Et
    hele bekleyek de görek niye acele ediyoruz
    Cevapla
  • 1907 8 yıl önce Şikayet Et
    nerede beleş oraya yerleş,beleş sirke baldan tatlıdır sizi gidi bedavacı çöpcüler.
    Cevapla
  • MEHMET OCAK 8 yıl önce Şikayet Et
    hamza hamzaoğlu kendini bir şey sanıyor koskoca galatasaraya bak sanki akhisar belediye sporun hocası sanıyor kendini sabrinin sözleşmesini uzattık diye sevinir hale geldik ya çok sürmez başkanla hoca 1 ay kalmaz giderler ...galatasarayın hocası ve başkanının hedefi yüksekler olmalı dır. şu halimize bak ya
    Cevapla
  • yor 8 yıl önce Şikayet Et
    sanki george hagi
    Cevapla