Hamzaoğlu Mert Günok'u açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sarı-kırmızılı takımın transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu Mert Günok'u açıkladı
Hamzaoğlu Mert Günok'u açıkladı
GİRİŞ 18.06.2015 15:43 GÜNCELLEME 18.06.2015 16:42
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin sözleşmesini yenilemediği Mert Günok ile ilgilendiklerini açıklayan Hamzaoğlu, "Mert transfer listemizde yer alıyor" dedi. Mert'in yanı sıra diğer alternatifleri de değerlendirdiklerini dile getiren Hamzaoğlu, "Mert de düşündüğümz oyunculardan bir tanesi ancak düşündüğümüz bir çok kaleci alternatifi de var. Mert de bunlardan bir tanesi. Eğer Mert de bizi tercih ederse oturup konuşacağız, karşılıklı anlaşmayla olacak işler bunlar." şeklinde konuştu.
 
"DANY DÖNÜYOR, EGEMEN'E İHTİYACIMIZ YOK"
 
Egemen Korkmaz'ın transfer gündemlerinde yer almadığını ifade eden Hamzaoğlu, "Stoper bölgesinde bir ihtiyacımız görünmüyor şu anda. Dany de dönüyor, onu da görmemiz gerekiyor ve kendisi kampa da götüreceğiz. Amrabat konusunda ise kendisi gitmek isterse ve kulüpler anlaşırsa gidebilir" dedi.
 
"NIASSE İLE İLGİLENİYORUZ"

Galatasaray'ın hücum bölgesinde yaptığı hamleler hakkında da bilgi veren Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor'da birlikte çalıştığı Senegalli futbolcu Oumar Niasse ile ilgilendiklerini söyledi. Halen Lokomotiv Moskova'da forma giyen Niasse'nin transferi için çalışmaların sürdüğünü belirten Hamzaoğlu, şöyle devam etti:

"Niasse gibi biri aramıza katılacak. Niasse de düşündüğümüz oyunculardan biri. Niasse, çabuk, süratli ve defansın arkasına koşuları olan bir futbolcu. Benim kullanabilececeğim bir oyuncu. Bize faydasının olabileceğini düşündüğüm bir oyuncu ama farklı bir özelliği sahip oyuncu da olabilir. Sadece Niasse değil diğer isimler de gündemimizde, farklı planlar yapıyor. Elimdeki oyuncular da çok kaliteli ve bu kadro ile de şampiyonlar ligi'nde başarılı olabileceğimizi düşünüyorum."

YORUMLAR 7
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    anca fenerin döküntülerini toplarsın hoca ya. ne var bu futbolcularda? iyi olsa fener kovmazdı
    Cevapla
  • defterdar 8 yıl önce Şikayet Et
    danyle falan olmaz bu isler hocaaaa
    Cevapla
  • kadri osmanoglu 8 yıl önce Şikayet Et
    Mert oraya gitsende yedek kalacaksin fb de cok konustun fb senin yuvandi kaleye girdin guven vermedin gecen sene rahat mac seyretmedik demek gercek fb degildin
    Cevapla
  • ebu fikr 8 yıl önce Şikayet Et
    hoca biraz büyük düşün. şampiyonlar liginde oynayacak kadro kuruyorsun. akhisarda degilsin. ha pahallı futbolcu almana izin verilmiyorsa söyle bizde bilelim ona göre yorum yapalım
    Cevapla
  • fenerli 8 yıl önce Şikayet Et
    mukaleveli oyuncu ayarttan,transfer için herşeyi mübah bilen mezarcı cimbom yine iş başında
    Cevapla
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    Bursasporluyum ama size katilmamak eldedegil Gs bu konularda 1. ama FB DE SENERI AYARTARAK 2.Ligi birakmamaya kararlı
    Cevapla
  • SUAT 8 yıl önce Şikayet Et
    fener ağlama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle