G.Saray'ın Ergin Ataman kararını belli oldu

Galatasaray'da başkanlığa aday olan Dursun Özbek, Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'la ilgili kararını açıkladı.

G.Saray'ın Ergin Ataman kararını belli oldu
G.Saray'ın Ergin Ataman kararını belli oldu
GİRİŞ 11.05.2015 17:39 GÜNCELLEME 11.05.2015 17:39

Dursun Özbek, yönetime gelmeleri durumunda Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'la ilgili tasarruflarının da belli olduğunu söyledi. Ataman'ın çok iyi bir Galatasaraylı olduğunu ve kendisiyle iyi ilişkileri bulunduğunu aktaran Özbek, "Eğer biz göreve gelirsek tasarrufumuz belli. Şu anda birlikte çok iyiçalışıyoruz ve çok iyi bir iletişimimiz var. Seçilmemiz durumunda basketbol şubesi için ne yapacağımız belli" diye konuştu.

Basketbol şubesi için bütçelerini yaptıklarını anlatan sarı-kırmızılı başkan adayı, şöyle konuştu: "Basketbolda yine başarı odaklı bir Galatasaray var. THY Avrupa Ligi'ne katılacak ve şampiyonluk için mücadele edecek bir takımın yapısını kuruyoruz. Bunu yaparken bir mali disiplini de beraberinde getiriyoruz. Biz gördük ki, bu disiplini sağladığımız takdirde hiç zorluk çekmeden zirveye oynayacak bir takım yapmak mümkün. Bunu Ergin Ataman'la paylaştık. Şu konuda endişe olmasın. Galatasaray bugüne kadar hangi konseptle takımlarını oluşturmuşsa, bundan sonra da aynı şekilde, hatta bir basamak yukarıda kadro oluşturacaktır. Gelişimin, yeni yönetimlerin, farklılıkların gelmesi bunu gerektirir."