Sinan Bolat serbest kaldı!

Beşiktaş maçını yedek kulübesinde tamamlayan kaleci Sinan Bolat, 90 dakika sonunda kiralık sözleşmesini tek taraflı feshetme hakkı kazandı.

Sinan Bolat serbest kaldı!
Sinan Bolat serbest kaldı!
GİRİŞ 05.01.2015 11:42 GÜNCELLEME 05.01.2015 15:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray 'ın sezon başında Porto'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Sinan Bolat'ın sözleşmesinde yer alan özel madde, derbinin bitiş düdüğünün ardından yürürlüğe girdi.

Mukavelesinde 'ligin ilk yarısında 5 maçta oynaması gerekir" maddesi yer alan 26 yaşındaki file bekçisi, Beşiktaşderbisinde görev yapmadı. Oynadığı resmi maç sayısı 4'te kalan Sinan'a, sözleşmesini tek taraflı feshetme hakkı doğdu. 

Bonservisi Porto'da olan ve Galatasaray ile 1 yıllık sözleşme imzalayan sarı-kırmızılı eldivenin, devre arası transfer döneminde nasıl bir yol haritası çizeceği merak konusu oldu.

YORUMLAR 4
  • ALP042 9 yıl önce Şikayet Et
    Ayrılmaz ki... GS büyüklüğünü gösterdi isteseydi son 1 dk oynatırdı ama oynatmadı... İsteyen gider isteyen kalır mesajı verdi. Sinanın da Galatasarayı bırakacak hali yok.Aldığı parası da iyi camiya da güçlü niye gitsin.
    Cevapla
  • Bitmedi ki 9 yıl önce Şikayet Et
    Ilk yari henuz bitmedi ki, 34 lig maci oynuyor her takim ve yarisi 17, yani daha 1 mac var ilk yarinin bitmesine... Yanlis miyim?!?
    Cevapla
  • kahraman galatasaray 9 yıl önce Şikayet Et
    ayrılmazsa iyi olur
    Cevapla
  • @jeneriklikgol 9 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor.
    Cevapla