Transfer sürprizi! G.Saray'a geri dönüyor

Galatasaray'ın alt yapısından yetişen ve Başakşehir'deki başarılı performansıyla dikkat çeken Uğur Uçar devre arasında yuvaya dönüyor.

Transfer sürprizi! G.Saray'a geri dönüyor
Transfer sürprizi! G.Saray'a geri dönüyor
GİRİŞ 22.12.2014 11:25 GÜNCELLEME 22.12.2014 11:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Candaş Aşık / Tümspor

Galatasaray'ın devre arasında elindeki futbolcuları çıkarması beklenirken, Sarı Kırmızılı ekip transfer için girişimlere başladı.

Sağ bekte özellikle Veysel ve Tarık'tan bekleneni alamayan ve Sabri Sarıoğlu'nun da performansından memnun olmayan Hamza Hamzaoğlu, Uğur Uçar için yönetime rapor verdi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK HAREKETE GEÇTİ

Hamzaoğlu'ndan gelen bu rapor doğrultusunda harekete geçen Abdurrahim Albayrak hafta içinde Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelerek bu transferi sonlandıracak.

UĞUR UÇAR CAN ATIYOR

Uğur Uçar'ın alt yapısından yetiştiği Galatasaray'a tekrar dönmeye sıcak baktığı ve Abdurrahim Albayrak'a "Kulübümle anlaşırsanız Sarı Kırmızılı kulübe seve seve dönerim" dediği belirtildi.

KAYNAK: TÜMSPOR
YORUMLAR 4
  • hakan K 9 yıl önce Şikayet Et
    sabri'den memnun olmayan Hamza mı? Hasta mısın sen kardeşim? Sabri iki haftada 3 asist yaptı :)
    Cevapla
  • kimden duydunuz 9 yıl önce Şikayet Et
    işiniz gücününüz dedikodu,saman alevi gibi çıkış yaptı diye kamuoyu oluşturmaya çalışıyorsunuz sizin gibi medya zihniyeti yüzünden bu futbol bu durumda...
    Cevapla
  • Niycel 9 yıl önce Şikayet Et
    En beğendiğim futbolculardan biridir. Neden gönderildi hiç anlamadım.Uğur'dan top geçer adam geçmez. Takımın defansına ilaç olur diyorum.
    Cevapla
  • eko 9 yıl önce Şikayet Et
    super olur
    Cevapla