Menajeri açıkladı! G.Saray'da ilk ayrılık

Alex Telles'in menajeri, oyuncunun Galatasaray'dan ayrılarak yoluna büyük bir İtalyan ekibinde devam edeceğini söyledi.

Menajeri açıkladı! G.Saray'da ilk ayrılık
Menajeri açıkladı! G.Saray'da ilk ayrılık
GİRİŞ 18.12.2014 11:38 GÜNCELLEME 18.12.2014 11:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın genç yıldızı Alex Telles'in menajeri Fernando Otto, şok edici açıklamalar yaptı. Brezilya basınına konuşan Otto, 22 yaşındaki sol bekin futbol hayatına Çizme'de devam edeceğini söyledi.

Geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelerek sarı-kırmızılı yöneticiler ile görüştüğünü belirten Brezilyalı menajer, oyuncunun transferi için detayların düzenlendiğini dile getirdi. Otto, "Büyük bir İtalyan kulübü ve şu an Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir Alman kulübü oyuncuyu istedi. Ancak onun adresi İtalyan takımı" dedi. 

Gremio pay alacak

Galatasaray'a geçtiğimiz sezon Roberto Mancini'nin isteği üzerine Gremio'dan alınan Alex Telles'in başka bir takıma transfer olması durumunda eski kulübü bu transferden yararlanacak. Telles'in yeni transferinin bonservis ücretinin yüzde 5'i Brezilya ekibine kalacak.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 6
  • musa 9 yıl önce Şikayet Et
    her maç aç ayı oynamaz gibisinden hiç koşmuyor.gitse galatasaraya faydası dokunur
    Cevapla
  • hemen gitsin 9 yıl önce Şikayet Et
    yahu adam geldiğinden beri ne oynadı, o kanatta ne yaptı? fosss. hemen gönderilsin. onun gibi adam ülkemizde gani. gitmesi kardır. kontenjan boşaltır.
    Cevapla
  • spidy 9 yıl önce Şikayet Et
    bana da 2 3 milyon verin,bir de sizi sirtima alip beygir gibi kosarim, 90 dk degil mi topu topu.. e zaten baksan avrupa maclarina sagi solu gecmeyenin hatiri kaldi.. demek ki neymis. tarik veysel telles hepsi patatessss:)
    Cevapla
  • alex telles 9 yıl önce Şikayet Et
    bize lazım, en iyi sol beklerden...
    Cevapla
  • Belcika Cenk 9 yıl önce Şikayet Et
    Gidebilir ama artik yerine genc paf takimindan cikacak yerli oyuncuyu monte edin, artik bunu bi ogrenin gidenin yerine baska oyunculari monte edin paf takimindan, takim bu sekilde ayakta durur ve basari gelir, malesef cahiller futboldan anlamiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle