G.Saray'dan Konya'ya 5 gol!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftasında Konyaspor karşısında sezonun en farklı galibiyetine imza attı.

G.Saray'dan Konya'ya 5 gol!
G.Saray'dan Konya'ya 5 gol!
GİRİŞ 14.12.2014 00:16 GÜNCELLEME 14.12.2014 00:41
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 13. Haftasında Torku Konyaspor ile karşılaşan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki Arsenal yenilgisinin yaralarını 5 gollü harika galibiyetle sardı.

Torku Konya Arena Stadı'nda ilk kez bir büyük takımını ağırlayan Aykut Kocaman'ın ekibi, 42 bin kişinin izlediği karşılaşmada sahadan 5-0 yenik ayrıldı.

Sarı Kırmızılılar'a galibiyeti getiren goller 16' Umut Bulut, 23' Emre Çolak, 37' Burak Yılmaz, 58' Burak Yılmaz ve 62' Hamit Altıntop'tan geldi.

MAÇ FAZLASIYLA LİDER

Bu galibiyetle puanını 28'e çıkaran Galatasaray maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Cimbom gelecek hafta Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak.

ARENA'DAKİ İLK MAÇ GALATASARAY'IN

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Torku Konyaspor, yeni stadyumunda ilk defa "3 büyükler"den bir takımı ağırladığı karşılaşmada sahadan 5-0 yenik ayrıldı.
İki takım arasında geride kalan 27 lig maçından 21'ini Galatasaray, 2'sini Konyaspor kazandı, 4 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Sarı-kırmızılıların 58 golüne, yeşil-beyazlılar 16 golle yanıt verebildi. Geçen sezon İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 2-1 kazandı, Konya'daki randevu golsüz bitti.

42 BİN TARAFTAR İZLEDİ

Süper ligin 12. haftasını 12 puanla 8. sırada geçen Torku Konyaspor, liderlik yarışında yara almak istemeyen Galatasaray'ı Konya Büyükşehir Torku Arena'da konuk etti. 13. hafta mücadelesinde iki takım taraftarı da takımlarını yalnız bırakmadı. Torku Konyaspor ve Galatasaray taraftarı stadın tamamını doldurdu.

---------------------------------------------

Torku Konyaspor: 0 - Galatasaray: 5

Stat: Konya Büyükşehir Belediyesi Torku Arena

Hakemler: Süleyman Abay, Alpaslan Dedeş, Erdem Bayık

Torku Konyaspor: Belec, Selim Ay, Ömer Ali Şahiner, Ali Çamdalı, Rangelov (Dk. 46 Djalma), Hleb, Tolga Ünlü (Dk. 60 Torje), Kokalovic, Mehmet Uslu, Uğur İnceman, Hasan Kabze

Galatasaray: Muslera, Melo, Selçuk İnan, Umut Bulut (Dk. 68 Yasin Öztekin), Sneijder, Telles, Burak Yılmaz, Chedjou, Semih Kaya (Dk. 73 Hakan Balta), Emre Çolak (Dk. 58 Hamit Altıntop), Sabri Sarıoğlu

Goller: Dk. 16 Umut Bulut, Dk. 23 Emre Çolak, Dk. 37 ve 57 Burak Yılmaz, Dk. 62 Hamit Altıntop (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 19 Hasan Kabze, Dk. 25 Selim Ay, Dk. 41 Uğur İnceman (Torku Konyaspor)

YORUMLAR 19
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    beş at altı at ne yazar sen avrupada ne yaptın evinde kendi aranda gazozuna oynamısın hiç ama hiç önemi yok belki fanatikler haricinde.o kadar bütçe o kadar borç herhalde biraz fark olur konya ile arasında devlet anadolu takımlarına daha destek olmalı büyük kuluplerde kısıtlama kıstığınıda anadolu kulüplerine inşallah
    Cevapla
  • yahya yeşil 9 yıl önce Şikayet Et
    basitler.
    Cevapla
  • Konyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    İsabetli şutlar GS 8-Konya 7 Şansına bir galibiyet. Avrupa'daki hezimeti unutturacak bir maç da değil
    Cevapla
  • Rıza 9 yıl önce Şikayet Et
    Arsenalin yedeklerinden 4 ye konyaya istersen 20 at ne olacak.
    Cevapla
  • Trafsiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin aslanligi sadece TÜRK takimlarina karsi yurtdisinda bir kedi kadar degiller malesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle