Resmen açıkladı: Teklifler var, ayrılmak istiyoruz

Cenk Ergün, Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst, Sneijder'in menajeri Guido Albers ile görüştü. Albers, ayrılmak istediklerini söyledi.

Resmen açıkladı: Teklifler var, ayrılmak istiyoruz
Resmen açıkladı: Teklifler var, ayrılmak istiyoruz
GİRİŞ 27.11.2014 11:47 GÜNCELLEME 27.11.2014 11:50
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TEKLİF VAR ISRAR DA VAR

Önceki gün Fransız golcü Andre-Pierre Gignac'ın menajeri ile görüşen Galatasaray’da, dün bir buluşma da Wesley Sneijder'in menajeri ile gerçekleşti. Guido Albers ile Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak ve Sportif AŞ yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst'ün katıldığı toplantıda Guido Albers, Hollandalı yıldız oyuncuya teklifler olduğunu yönetime iletti.

WESLEY AYRILMAK İSTİYOR

Hollandalı'nın menajeri Guido Albers, "20 milyon Euro bonservis bedeli istiyorsunuz ama bu çok fazla. 10 veya 12 milyon Euro civarında bir paraya kulüp bulabiliriz. Bırakın gidelim. Wesley Sneijder ayrılsın, siz de para kazanın" dedi. Galatasaray kanadı, Guido Albers'in bu sözlerinden sonra düşünmek için süre istedi. Albers'in bu isteğine sarı-kırmızılı yetkililerin bakışının olumlu olduğu gelen haberler arasında.

YA MİLAN YA MANU

Sneijder için birçok teklif söz konusu. Los Angeles Galaxy, Cosmos gibi Amerika takımları Hollandalı oyuncunun eşi yolanthe'nin isteği. Ancak somut teklifler Milan ve Manchester United'dan geliyor. İngiliz devi Manchester United, Sneijder'i bonservisiyle istiyor. İtalyan ekibi Milan ise 6 aylığına kiralamak istiyor. Wesley Sneijder her ikisi için de olumlu düşünürken yönetimin nasıl bir yanıt vereceği merak konusu.

KAYNAK: LİGTV
YORUMLAR 6
  • ahmet54 9 yıl önce Şikayet Et
    zaten yabancı yasagından dolayı türk futbolcular bu halde biraz isim yapan beni zaten mecbur oynatacak iyi olsamda kötü olsamda düşüncesindeler...yabancı sınırı kalksın kadroya girmek zorlaşsın görün nasıl koşturuyolar
    Cevapla
  • Belcika Cenk 9 yıl önce Şikayet Et
    Manu bunu netsin allah askina, yoksa coktan galatasraya direk teklif ederlerdi, bu adam kosmuyor, sadece yuruyor, 5 milyon verseler bile satin gitsin, artik hollanda milli takimdada istemiyorlar, bitmis tukenmis adami kim napsin!!
    Cevapla
  • yunus 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsam Türkiye ye yabancı yasağı koyarım bak o zaman futbolumuz nasıl kalkınıyor birde 4 büyük kulübe 4 tane altyapıdan yetişen oyuncu oynatacaksın kuralı koyarım alt yapılar gelişir bak sen seyret futbolumuzu..
    Cevapla
  • YUSUF KAHVECİ 9 yıl önce Şikayet Et
    ZATEN YABANCI YASAĞI YÜZÜNDEN TÜRK FUTBOLCULARI KENDİLERİNİ ronaldo zannetmeye başladı güldürmeyin adamı :) senin düşündüğün gibi olmaz o işler Türkiye de öncelikli olarak takımlarda büyük torpilli gençler, ondan sonra orta torpilli gençler, ondan sonrada az torpilliler oynar, enson da belki messi ayarındaki gariban çocuklarını alırlar. Sen Türkiye'yi İspanyamı sanirsen gurban.
    Cevapla
  • Wesley Sneijder 9 yıl önce Şikayet Et
    Manu nun teklifini kabul ettim.
    Cevapla
  • Didier Drogba 9 yıl önce Şikayet Et
    Güldürme beni Wesley.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle