Albayrak kadroyu cepten öğrendi

Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, sarı-kırmızılı ekibin kadrosunu cep telefonundan sosyal medya hesabına bakarak öğrendi.

Albayrak kadroyu cepten öğrendi
Albayrak kadroyu cepten öğrendi
GİRİŞ 27.11.2014 10:53 GÜNCELLEME 27.11.2014 10:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Haberin fotoğrafları Kadroya müdahale ettiği yönünde iddialar ortaya atılan Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, Ali Dürüst'le beraber maça 1.5 saat kala stada geldi.

İkili, sarı-kırmızılı ekibin kadrosunu cep telefonundan sosyal medya hesabına bakarak öğrendi. Bu anı gazetecilere gösteren Albayrak, "Kadroya karışmıyoruz" mesajı vermek istedi. 

 

YORUMLAR 3
  • oktay 9 yıl önce Şikayet Et
    Glatasaraylı yöneticiler Dortmuntun maçına gitmişler. Daha iyi maç olur diye herhalde....
    Cevapla
  • Eray 9 yıl önce Şikayet Et
    Burası avrupa değil,Abdurrahim Albayrak'ın Galatasaray'da çalıştığı tüm dönemlerde futbolda ileriye gidiş ,takım arkadaşlığı vs vs daha sayılabilecek bir çok artı değer futbola yansımıştır.Şimdi sen takımı 14.lükten alıp komple yeni bir takım oluşturarak 2 sene üst üste şampiyon olmuş,yıllardan hasret kaldığımız şamp. ligine götürmüş ve üst üste 2 kere tur geçmiş klübün havasını ve çıtasını yükseltmiş bir Teknik ve yönetim ekibini Ünal Aysal gibi komple değiştirirsen,Terim'e 2 sene boyunca bir sol bek almayıp ne hikmetse Terim'le yollar ayrılnca özellikle bütün transferleri anlatmaya gerek yok devre arasında 11 oyuncu alırsan yangından mal kaçırır gibi,sağ beke neredeyse orta ölçekli bir takım parası harcayıp bugün Sabri hepsinden daha verimli oynuyorsa ve devre arası aldığın 11 futbolcunun(devre arasında hangi klüp iyi oyuncusunu satar. sadece çok ihtiyacın varsa piyasa değerininde üstünde bir para ödeyrek alabilirsin.Ünal Aysal Galatasaray'ı batırmak için ne gerekiyorsa yaptı ve kaçt
    Cevapla
  • Bir Yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    merak ediyorum,avrupada herhangi bir takımın yöneticileri oyuncular la bu kadar içli dışlı hatta hocadan bile içli dışlı olabilecek düzeyde yönetici varmıdır. mesela en basiti anderlecht de takım genç bunlara abilik yapsın diye hiç bir kültürel ve ya bilimsel becerisi olmayan sadece hoplayıp zıplayan haa birde bol parası olan bir yönetici varmıdır yönetim kurulunda.zannetmem.biz yönetici değil abi arıyoruz takımlara.sadece gaz ile çalıştığı için bizim takımlar.soğuk havalarda gaz da yaramıyor
    Cevapla