Selçuk İnan'ın menajeri patladı!

Anderlecht mücadelesinde de taraftarların ıslıklarına maruz kalan Selçuk İnan için menajeri Batur Altıparmak'tan flaş açıklamalar geldi.

Selçuk İnan'ın menajeri patladı!
Selçuk İnan'ın menajeri patladı!
GİRİŞ 17.09.2014 21:11 GÜNCELLEME 17.09.2014 21:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Altıparmak, Selçuk'un performansının takımla birlikte düştüğünü kaydederken, maç sonunda taraftarlara üçlü çektiren Felipe Melo'ya ilginç bir göndermede bulundu.

"DİYORLAR Kİ GERİYE OYNUYOR..."

"Futbolun içinde böyle şeyler var. İyi oynadığınız zaman alkışlanırsınız, ama bence gereksiz bir tepki. Oyuncuların bazen performansı düşebilir, takımın performansı düşebilir. Ama bence takımın genel performansı düştüğü için Selçuk da etkilendi. Takım nasıl birlikte şampiyon olduysa, kötü sonuç geldiğinde de takımdan geliyor. Diyorlar ki geri oynuyor. Eskişehirspor maçında yüzde 35 ileri, yüzde 35 yan, yüzde 30 geri oynamış. Diyorlar ki, Sneijder'e pas atmadı, Burak'a attı. Ona da baktım. En çok Tarık'a oynamış solda oynadığından dolayı, 2. sırada Yekta'ya oynamış.

"BELKİ BİR SÜRE OYNAMAYABİLİR"

"Çok fazla iyi performans gösterdi, bunun altına düştüğün zaman her zaman eleştirileceksin. Futbolun doğasında var bu. Futbolcuları bir anda yükseklere çıkarıp, bir anda dibe çekiyoruz. Bundan vazgeçmemiz lazım. Selçuk tabii ki üzülüyor, ama futbolda bunlar normal. Ben Selçuk'un psikolojik olarak bir sorunu olduğunu düşünmüyorum. Belki bir süre oynamayabilir, bu hocanın tercihi. 3 hoca da oynattı ama böyle de bir şey var. Türkiye'de politika ve futbolu herkes biliyor. Kimse ehli olduğu yönde kritik yapmıyor. Selçuk'un geçen senelere geride olduğu doğru ama bu normal."

"SELÇUK 2. BÖLGEDE OYNAYACAK ADAM"

"2. bölgede oynayacak adam şu anda 3. bölgeye sokuluyor. Bu benim fikrim. 3. bölgeye verdiğiniz zaman Selçuk'u, defans arasında kaybedersiniz. Selçuk geniş alanda oynayan bir oyuncu. Topu veriyor, 3. bölgeye geçiyor. Nasıl top alacak arkası dönük. Herkes bir şeyler yazıyor. Gidecek, edecek falan... Geldi, kontratını uatacağız dedik, bir kere itiraz etmeden imzaladı. Galatasaray başarılı olduğu sürece, taraftarlarla barışma olacaktır."

MELO'YA GÖNDERME!

"Bilinç altında bir üzüntüsü vardır ve her insanın olabilir. Ben de olsam üzülürüm. Ama bunları aşacak karaktere sahip. Bakıyorsunuz takım içinde seviliyor. Bugün çıkıp bir kelime söylemez. Bütün takım arkadaşları sever, o işini yapmaya çalışır. Bir futbolcu bakıyorsunuz, maç 1-1 bitmiş taraftarlara oynuyor. O zaman ne olur, takım içinde farklılık olur. Hep beraber olunur takımda. Ben televizyonada gördüğümü söylüyorum. Selçuk ile konuşmadım. Ayrıntıyı bilmiyorum, belki yanlış yorum da yapıyor olabilirim. Yetenekli futbolcular kolay kolay yetişmiyor. Bunların iniş çıkışları olur zaman zaman. Eleştiri yapacakken, komplo teorileri ile yapmamak lazım"

YORUMLAR 1
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    iniş cıkışmıı ben ronaldonunn ınısınıı gormedım messı zaten ınmez
    Cevapla