Arena'da TFF'ye dev protesto!

Galatasaraylı taraftarlar, ikinci yarının hemen başında sahaya sırtlarını dönerek Türkiye Futbol Federasyonu'nu protesto etti.

Arena'da TFF'ye dev protesto!
Arena'da TFF'ye dev protesto!
GİRİŞ 16.09.2014 23:09 GÜNCELLEME 16.09.2014 23:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılı kulübün taraftar grubu karşılaşma öncesinde "Maç esnasında tribünlerde TFF’nin şike ve ırkçılığı cezasız bırakmasına, adaletini ve tarafsızlığını yitirmesine karşı protestolar olacaktır. Seremoni esnasında pankartlar açılacak ve ikinci yarının başında tribünler sahaya sırtını dönerek protestoyu başlatacaktır! 5 dakika sürecek ‘sessiz’ protestonun ardından bütün tribünler büyük bir gürültüyle protestoyu tamamlayacaktır” açıklaması yapmıştı.

Tüm Galatasaray taraftarları Ultraslan'ın bu açıklamasına uydu ve ikinci yarının başında sahaya sırtlarını dönerek "Yeter Yıldırım Demirören" tezahüratlarıyla Federasyon'un kararlarına tepki gösterdi.    

YORUMLAR 5
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    vergi borcunu ödemeyen zavallı kulubun zavallı taraftarları o haram lokmalar kursağınızı tıkasın
    Cevapla
  • ankara 9 yıl önce Şikayet Et
    soru fener ne zaman oynuyor
    Cevapla
  • tuncay ayaz 9 yıl önce Şikayet Et
    bu 6s 1-2 seneye batar........dünya borcu var..........bu gruptan 4. olarak el sallar 6s daha beter olun 4. yıldız FENERBAHÇENİN
    Cevapla
  • ALPER AGA 9 yıl önce Şikayet Et
    siz önce bergi borcunuzu ödeyin..............FENER 2011 den bu yana maddi sıkıntılar çekmesine rağmen 6s den çok çok iyi en azından vergimizi ödüyoruz ...!! şampiyonnn FENERBAHÇEEEEEEEEE
    Cevapla
  • sebahattin cebi 9 yıl önce Şikayet Et
    siz önce anderlecht yenin .....yazık haliniz içler acısı en büyük FENER
    Cevapla