Burak'a göre Galatasaray'ın sorunu

Galatasaray'ın eski futbolcularından Ümit Karan, Burak Yılmaz'ın ağzından önemli açıklamalarda bulundu.

Burak'a göre Galatasaray'ın sorunu
Burak'a göre Galatasaray'ın sorunu
GİRİŞ 15.09.2014 10:49 GÜNCELLEME 15.09.2014 10:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray, yeni oyuncularıyla TT Arena'da çıktığı Eskişehirspor maçında kötü futboluyla dikkat çekerken işin Burak Yılmaz'ın oyun sistemi ile ilgili çok önemli bir sersenişi ortaya çıktı. Habertürk TV yorumcusu Ümit Karan'a konuşan Kral'ın yorumu Cesare Prandelli'nin sistemini ortaya koyarken futbolcuların adeta İtalyan Hoca'nın oyun anlayışından memnun olmadığını belgeledi.

BURAK, KARAN'A ANLATTI

Ümit Karan, yaptığı değerlendirmede, "Burak Yılmaz ile sık sık konuşuyorum. Hatta en son dün konuştum. Burak bana, "Ben de anlamıyorum. Sürekli çalışıyoruz. İnanılmaz koşuyoruz. Ama sonuç yok. Ben de çözemedim bu işi" dedi. G.Saray'ın da sorunu bu. Prandelli'nin takımı sürekli çalıştırıp koşturması" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • ozgur 9 yıl önce Şikayet Et
    yani ümit karan burakın sözlerinden çıkara çıkara bunu mu çıkarmış. Burak niye koşuyoruz demiyoki, çalışıyoruz çabalıyoruz olmuyo diyor. Ne yapacaktı teknik adam çalıştırmayacak mı yürüyün mü diyecek. Yaw bi gidin işinize. Asıl sorun ayakta top tutan futbolcu yok. üç pas üstüste yapılamıyor. emre çolağı engin baytarı oynat bak oyun nasıl değişyor.
    Cevapla
  • Futbolcu değilsin ki anlayasın!! 9 yıl önce Şikayet Et
    Sadece koşarak futbolcu olunsaydı Usain Bolt Dünyanın tek yıldız futbolcusu olurdu..
    Cevapla