G.Saraylıları çıldırtan Volkan cevabı!

Galatasaraylı futbolcular, Süper Kupa maçının ardından Kamil Abitoğlu'na, Volkan'ı neden atmadığını sordu.

G.Saraylıları çıldırtan Volkan cevabı!
G.Saraylıları çıldırtan Volkan cevabı!
GİRİŞ 29.08.2014 08:18 GÜNCELLEME 29.08.2014 13:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe-Galatasaray maçından sonra hakem Mustafa Kamil Abitoğlu’nun çevresini saran Galatasaraylı futbolcular ve kenar yönetimi karşılaşma boyunca hatalı kararlar veren tecrübeli düdüğü eleştiri yağmuruna tuttular.

Zaman zaman yükselen sesler ve hakarete varan sitemlere yanıt vermeye çalışan deneyimli hakem ise karşılaşma boyunca sergilediği tartışmalı yönetimini Sarı-Kırmızılı kenar yönetimine ve futbolculara kendi ağzıyla itiraf etti.

Maç boyunca hem kendilerini hem de taraftarları provoke etmekle suçladıkları Volkan’ın, Brezilyalı orta saha oyuncusunun sırtına zıplamasına neden kırmızı kart göstermediğini defalarca Abitoğlu’na soran Galatasaraylılar’ın aldığı cevap herkesi şok etti.

ODASINA KAÇTI

Kamil Abitoğlu’nun, “Kırmızı kart gösterecektim ama daha önce örneği olmadığı için göstermedim” cevabı üzerine Sarı Kırmızılı futbolcular çılgına döndü. Futbolcuların “Fenerbahçe bütün değişiklik haklarını kullanmıştı. Volkan atılsa bir futbolcu kaleye geçecekti. Maçı Fenerbahçe’nin istediği gibi yönettin, kendinle gurur duy, ağabeylerinin gözüne girmişsindir” laflarını duymazdan gelen Abitoğlu çareyi hakem odasına kaçmakta buldu.

YORUMLAR 6
  • Arif ŞİLFELER 9 yıl önce Şikayet Et
    Adları Şikeciye çıktı hala utanmayıp hakem satın alıyorlar.... Hakem açıkça kendisi itiraf etmiş .Federasyon bu itirafı değerlendirip maçı tekrarlatabilir.Ama yapmaz.Çünkü federasyon değil fenerasyon bunlar....
    Cevapla
  • Arif ŞİLFELER 9 yıl önce Şikayet Et
    Burda zırvalayan fenevlilere.... Kardeşim ilk yarıda telles olsa olsa sarı verilirdi.İkinci yarıdaki gökhan pozisyonunda da tellese değil gökhana sarı kart çıkmalıydı.Ayrıca canerin ilk yarıda kırmızı yemeliydi ama hakem tek bir sarı kart bile çıkarmadı her defasında uyardı.Bahadır kardeş sende kaleye futbolcu geçseydi ne olurdu görürdün.NoFear kardeş maçta hiçbir pozisyonda penaltı yoktu.Veyselin omuzuna çarptı top.Önce göz doktoruna git sonra maçı izle.
    Cevapla
  • şafak karanlık 9 yıl önce Şikayet Et
    ee ne de olsa. GS de CHP ekolünden olduğu için bahane üretmede üstlerine yok :)
    Cevapla
  • bahadır 9 yıl önce Şikayet Et
    bahaneye bak. fb li değilim ama sanki bi futbolcu geçse ne olacaktıki,kaleye bütün topları diktiniz:))
    Cevapla
  • Mehmet CAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Atsaydı.... AZİZ-YILDIRIM Abileri bir daha herhangi bir futbol müsabakasını yönetmesini izin vermezlerdi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle