Aysal'dan flaş transfer açıklaması!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, GS TV'de katıldığı Aslan Meclisi programında transferle ilgili açıklamalarda bulunduç

Aysal'dan flaş transfer açıklaması!
Aysal'dan flaş transfer açıklaması!
GİRİŞ 05.06.2014 04:51 GÜNCELLEME 05.06.2014 09:14

Sarı kırmızılı kulübün bazı oyuncularla ilgilendiğini söyleyen Aysal, transferde tek yetkilinin kendisi olduğunu söyledi.

Mevlüt için teklif yaptıklarını söyleyen Aysal, Olcan Adın, Mario Balotelli gibi gündemdeki isimler için çarpıcı sözler sarfetti.

İşte Aysal'ın transferle ilgili açıklamaları; 

"Bizde hiçbir takımda olmayan bir kadro zenginliği var. Bu kadro zenginliğinin ağır bir maliyeti var. Bunun düşürülmesi lazım. 12-13 oyuncumuzu başka yerlere kiralamamız gerekiyor. Genç oyuncularında bir makine çalışması lazım. Bir kısmıyla da vedalaşmamız gerekiyor. Yabancı futbolcu konusunda düşünmemiz gereken bir durum var. Önümüzde uzun bir süre var. Bunu sabırlı şekilde yapmamız gerekiyor."

"Balotelli iddiası doğru değil. Çok iyi bir oyuncu onu belirtmek istiyorum. Mancini ile konuştum Galatasaray'ın transfer gündeminde değil."

"TRANSFERDE TEK YETKİLİ KULÜP BAŞKANI" 

"4 oyuncu da çok değerli futbolcu. Olcan, Mevlüt Erdinç, Gökhan Töre ve Turgut Doğan Şahin çok değerli oyuncular. Ben Gökhan Töre'ye teklif filan götürmedim. Şuan serbest bir oyuncu. Beşiktaş'ı bekleyeceğiz ondan sonra hareket edeceğiz. Mevlüt için ön görüşme yapıldı, sonra futbolcuyla yapıldı. Şu an olumlu yönde ilerliyor. Transferde tek yetkili Mancini değil. Onun tavsiyesi üzerine diğer arkadaşların da görüşünü alıyoruz. Sistem değişti. Tek yetkili kulüp başkanı"

"SEMİH KAYA İLE SÖZLEŞME İMZALAYACAĞIZ" 

"Herhalde önümüzdeki 2 gün içerisinde Semih Kaya ile yeni bir sözleşme haberi duyacaksınız. Büyük bir özveri içerisinde kulübe hizmet etmiş bir futbolcumuz. Önümüzdeki günlerde kontratı yenilenmesini KAP'a bildireceğiz."

"DROGBA İLE YOLUMUZ TEKRARDAN KESİŞECEK" 

"Drogba ile çok dostane ayrıldık. Galatasaray'da geçirdiği 1,5 senenin onun hayatında çok önemli yer tuttuğunu söyledi. Bir futbolcunun ötesinde kişiliğini geliştirmiş bir insan. Galatasaray ile Drogba'nın yolu tekrardan kesişecek. Bununla ilgili de kendisiyle karşılıklı konuşmamız oldu."

"RHODOLFO DIŞINDA 2 İSİM DAHA VAR" 

"Rhodolfo veya eş değer bir oyuncu olursa Mancini son derece mutlu olur. İlla Rhodolfo diye Mancini tepinmiyor. Bunların dışında 2 isim daha var. 1 yabancı ve 2 yerli transferimizde kati bir şekilde yer alıyor. Onun dışında elimizde bir yabancı konusunda bir fırsat çıkarsa bir yabancı daha düşünebiliriz."

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, gündeme dair de çok önemli açıklamalar yaptı.

İşte Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın sözleri;

"Göreve geldiğim vakit mutfağa girmiş bir aşçı olarak gördüm. Zamanla taraftarlarımızı nasıl mutlu ederiz onu öğrenmeye çalıştık. 3 sene doldu. 24 saat 365 gün bunun müsvet neticelerini de gördük. İyi yönetici gelgitleri kendisi yaşar, rüyalarını başkaları yaşar. Gerçekleri de kendim yaşıyorum."

"Bu benim tavrımdan bir yana Galatasaray'ın tavrı. Karşı taraftakine saygı bizde esastır. Biz büyük bir camiayı temsil ediyoruz. Camianın büyüklüğü yarattığından görülür. Yöneticinin görevi olduğu yeri hazmetmesidir. O koltuğun size bir şey kazandırmayacağı, sizin ona bir şey vermeniz gerektiğidir. Galatasaray bana bir görev verdiyse ben elimden gelenin maksimum olarak yapmam gerektiğini hissetmem gerekir. Önümüzdeki yıllarda benden sonra gelecek yönetimlerde bunu hissetmelidir."

"GALATASARAY'DA KİMSE ALTERNATİFSİZ DEĞİLDİR" 

"Biz ilk iki sene köstekten dolayı baya tökezledik. Her gün daha iyiye gidiyoruz. Yerlerinde şu anda bulunannlar gerçekten profosyoneller. Son bir yılda kurumsallaşma adına büyük adımlar attık. Ben zorlanmadığım sürece yürüyen bir sistemi bozmam. Bunun ego ile ilgisi olmaz. Ataman ve Mancini'den bunu buluyorum."

"Mancini bizim yabancı kısıtlamamızı biliyor. Kendisinin de bir takım hedefleri var. Tamam mı devam mı kendisinin kararı. Mancini'nin 15 Haziran'a kadar fikir değiştirme kararı var."

"TFF'NİN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR" 

"TFF'nin devamını bana soruyorsanız yönetim olarak menfiidir. TFF'den bugüne kadar gördüğümüz her türlü davranış negatifdir. TFF'nin Türk sporuna hizmet edecek bir kurum olarak bakarsak 3 senedir böyle bir hizmet yok. Hepsi saygın insanlar ama bir araya geldiklerinde sonuç ortada."

"Yabancı sınırlaması bize karşı kullanılmış bir silah gibi adeta. 5+3 kararında ben yedekte 3 tane yabancıyı oturtursam 3 yabancının bana bir faydası yok. Sistem kökeninde 5+3 değil 5+0."