Menez'in menajeri konuştu! Türkiye'den...

Galatasaray'ın transfer listesinde olan Menez için ilk kez konuşan menajer Alain Migliaccio, Türkiye'den teklifler aldıklarını doğruladı.

Menez'in menajeri konuştu! Türkiye'den...
Menez'in menajeri konuştu! Türkiye'den...
GİRİŞ 01.06.2014 14:17 GÜNCELLEME 01.06.2014 14:37

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin ısrarla transfer edilmesini istediği Jeremy Menez konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Menez'i kadrosuna katmak için çalışmalar yürüten sarı-kırmızılı yönetim, Fransız yıldızın menajerinin talep ettiği 4.5 milyon avroluk imza parasına takılmıştı.

Menez'in transferi hakkında ilk kez konuşan menajer Alain Migliaccio, İspanya ve Türkiye'den bazı teklifler aldıklarını ancak transfer önceliklerinin İtalya'dan yana olabileceğini sinyallerini verdi.

MENAJERİ 'BEKLEYECEĞİZ'

Menez ile PSG'nin bağlarının tamamen koptuğunu ifade eden Migliaccio, "Sözleşmemizin sona ermesi büyük takımları cezbediyor ancak en iyi kararı vermek zorundayız. İspanya, Türkiye ve İtalya'dan bazı teklifler alıyoruz ancak acele etmeyeceğiz ve burada Menez'in önceljkleri bizim için asıl kriter olacak" ifadelerini kullandı.

MENEZ'İN GÖNLÜ İTALYA'DA

Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği Menez için Juventus ve Fiorentina'nın resmi girişimlere başladığı biliniyor. Özellikle Fiorentina'nın Menez konusundaki ısrarı ve Fransız yıldızın yeniden İtalya'ya dönme isteği Galatasaray'ın transfer girişimlerine büyük bir set çekiyor.