Bomba iddia: G.Saray küme düşecekti

Kayserispor'un eski genel menajeri Süleyman Hurma gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yaptı.

Bomba iddia: G.Saray küme düşecekti
Bomba iddia: G.Saray küme düşecekti
GİRİŞ 26.05.2014 01:27 GÜNCELLEME 26.05.2014 10:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TRT Spor'a çok çarpıcı açıklamalarda bulunan Hurma, Galatasaray'ın 2010-11 sezonunu kastederek, "3 sene önce Galatasaray sağdan soldan karışan olmasaydı küme düşecekti" dedi.

İşte Hurma'nın açıklamalarından satırbaşları: 

"Dünyada istediği sonucu elde edebilen bir teknik adam yoktur. 3 sene önce Galatasray sağdan soldan karışan olmasaydı küme düşecekti. Galatasaray küme düşmez tabii ki. Düşmeyeceği için de düşmedi zaten."

PROSİNECKİ İTİRAFI

"Beşiktaş'ın Prosinecki'yi istemesi onun performansını etkiledi. Onu göndermemek bir hataydı. Dominguez, Braga gibi imkanları kısıtlı bir takıma UEFA finali oynattı. Hangi Anadolu takımı UEFA finali oynamış bir teknik adamı getirebilir. Takımda 8-9 kişi Portekizce ve İspanyolca konuşuyordu. Bobo, Mouche, Sefa ve Nobre geçen sezon 43 gol attılar, bu sezon ise 17. Sakatlıklar bizi etkiledi. Ben Kayseri'de gurur verici işler yaptım. "

YORUMLAR 6
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    maydanozlar . hemen görevini yapıp habere maydanoz olmuş...
    Cevapla
  • nevzat 9 yıl önce Şikayet Et
    CİNCONLULAR COŞMUŞ. Adamın yıllardır kayseride yaptıkları malum iyi bir menejerdi ama cinconlular hemen iyi olsan küme düşürmezdin dediler... önce aynaya bakın 6S kötüydü bu sene hani neden görevi bırakmadı menejerleriniz...
    Cevapla
  • Hacı OLMUŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    para para. Süleyman hurma parayı çok sevdiği için ks küme düştü oysa futbolu ve oyuncuları sevseydi ks küme düşmezdi
    Cevapla
  • ahuzar 9 yıl önce Şikayet Et
    konuşmasının tamamını izlemeden yorum yapmayın. sadece Kayserispor için değil tük futbolu adına çok önemli açıklamalar yaptı. müthiş tespitleri / fikirleri vardı. Futbolumuzu parası olan iş adamları değilde böylesine işin içerisindeki profesyoneller yönetmeli bence bu adamın değerlendirilmesi lazım... (izlemeyenler bence tekrarını izlemeli)
    Cevapla
  • Serdar Yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    kayseri düştü.. o güzel takımı küme düşürttün şimdi konuş. başka nasıl gündeme gelecekki?ayrıca kimler nasıl karışmışta kümede kalmış bunu açıklaması lazım.yoksa GS bunu mahkemeye versin.karışanlar kim ve ne demişte kümede bırakmışlar. lütfen açıkla.yoksa benim gözümde iftiracı olarak kalacaksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle