G.Saray'dan şampiyonluğa özel tişört

Galatasaray Kulübü'nün Euroleague'de şampiyon olan Galatasaray Odeabank için hazırlattığı tişörtler GS Store'larda satışa çıktı.

G.Saray'dan şampiyonluğa özel tişört
G.Saray'dan şampiyonluğa özel tişört
GİRİŞ 15.04.2014 18:26 GÜNCELLEME 15.04.2014 19:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Final maçında Fenerbahçe'yi yenerek Avrupa Şampiyonu olan Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol takımı için özel bir tişört hazırlandı. Tişörtte "Gerçekleri tarih yazar! Tarihi de Galatasaray" yazısı yer alıyor.

YORUMLAR 1
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere kazanan takımın yöneticilerinin söyleyemediği şey için onları ve onların nezdinde bu tür hazımsız fikir sahiplerinin tamamını kınıyorum!. finale çıkan iki Türk takımı... Kazanan takımın yöneticileri evvela kaybedeni tebrik etmeli değil mi? Ama aradığımız, özlediğimiz o spor ahlakına şu anda ulaşılamıyor! Kanzamak her şey demektir mantığı ile, seviyesizce svinen taraf, kaybeden takımın iki yıldır orada olmasının hakkını teslim etmeli ve keşke biraz daha edeple sevinebilmeliydi... Bizler bu kavga ve nefret tohumlarını bu toplumun evvela sporundan temizlemek adına bir şeyler yapmazsak, çok daha hayati konularda barış ve uzlaşıyı nasıl temin edebiliriz?! Bir yanda kazanmak için her yol mübahtır söyleminin eylemcisi Aizi yıldırım ve avaneleri, diğer yanda kazandım ya gerisi traştır anlayışının divaneleri! Ört ki ölem pehlivan...
    Cevapla