Felipe Melo ceza alacak mı? İşte cevabı

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin yankıları devam ediyor.

Felipe Melo ceza alacak mı? İşte cevabı
Felipe Melo ceza alacak mı? İşte cevabı
GİRİŞ 07.04.2014 17:29 GÜNCELLEME 07.04.2014 17:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dev maça damgasını vuran Felipe Melo'nun yaptığı hareket sonrası ceza alıp almayacağı hala tartışılmaya devam ediyor.

Brezilyalı oyuncunun hakemin görüş alanı içerisinde olduğu için Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin söz konusu olmadığı bildirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu bugüne kadar yaptığı uygulamalarda; hakemlerin görüş alanı içerisinde yapılan çirkin ve sportmenliğe aykırı eylemlere, görüntülere dayanarak ceza verilmediğini hatırlattı.

Hakemlerin görüş alanları içerisinde olup da daha sonra görüntüler izlenerek hiçbir futbolcunun Disiplin Kurulu'na sevk edilmediği ve cezalandırılmadığı bildirildi.

2009'da Emre Belözoğlu'nun Kayserispor maçında Cangele'ye yönelik 'boğaz kesme' hareketi sonrası Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi ve cezalandırılması ise yapılan eylemin hakemlerin görüş alanı içerisinde olmaması olarak gösterildi.

Melo'nun Emre Belözoğlu'nun kırmızı kart gördüğü pozisyon sonrası dilini çıkarması 4. hakem Adil Sinem tarafından çok net bir şekilde görüldüğü ekranlara yansıdı.

Melo'nun daha sonra kaleci Volkan Demirel'e yönelik 'işaret ve başparmağını birleştirerek' yapmış olduğu çirkin hareket de 5. hakem tarafından görülmesine rağmen; hakemler bu hareketi de cezalandırmadı...

Bu doğrultuda; olayı değerlendiren TFF'nin, raporlarda ne yazırlırsa yazılsın Melo'nun Disiplin Kurulu'na sevkinin mümkün olmayacağı vurgulandı.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 7
  • Mert87 10 yıl önce Şikayet Et
    Boş iş Boş Laf. 1 Hafta konuşulur biter Şampiyonlar LİGİ gibi Kural Ve İmtiyazımız Yok,Burda Hakemlere El Kol Çekerken Şampiyonm Liginde Hakemin Etteğinden Tutarlar, Kuralsız Türkiyeye Has Bir Özellik, O Yüzden Normal Şey Diyip Geçin.
    Cevapla
  • onur bozkurt 10 yıl önce Şikayet Et
    vermeyin vermeyin ! ... yazık olur ona, o bir İNSAN değil mi ? dokunmayın ki emek hırsızlığına,hakemleri ve federasyonu oyuncak haline getirmeye devam etsin !..TÜRK FUTBOLUNUN melo ve zokora gibi oyunculara ! İHTİYACI VAR !..
    Cevapla
  • ATmaCA53 10 yıl önce Şikayet Et
    ahmet şengül. emre belezoğlu küfür ediyorsa, senin oyuncun burak yılmazda hakeme küfür ediyor. sizin yaptığınız bu yorum galatasaraylı oyuncu çirkeflik yapınca kötü olmuyor ama fenerbahçeli oyuncu yapınca kötü oluyor değilmi sizin bu yaptığınız at gözlülüktür.
    Cevapla
  • ahmet şengül 10 yıl önce Şikayet Et
    hakemin görmediği yerde . emre belezoğlu kameralara ana avrat küfür ederken yakalanıyorda ceza almıyor, melomu alacak. geçin bu işleri ırkcılık yapan adam 2 maç ceza aldı,şike yaptığı kesinleşen kulup ceza almadı melomu alacak.
    Cevapla
  • sahhan 10 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim biraderim. Eğer maçın yorumlarını dinleseydin bu şekilde konuşmazdın. Eğer pozisyonları tek tek incelersen ilk yarıda Fenere en iyi ihtimal 3 kırmızı kart çıkmalıydı (Emre 2.sarı, Emenike,Mehmet Topal 2. sarı) Alves'in atmış olduğu kasti dirseği saymıyorum. Galatasaray'a ise 1 kırmızı kart çıkmalıydı (Melo) Bu şekilde düşün bakalım haksızlık kime yapılmış?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle