G.Saraylılar bu çirkin pankartı hazırlayacak mı?

G.Saraylılar'ın Caner için hazırladığı öğrenilen "Çirkin pankart" Fenerli futbolcuları kızdırdı. Derbi zaferi gelirse Arena'ya bayrak dikmenin yolu aranacak. Kara tahtaya da mesajlar yazılacak!

G.Saraylılar bu çirkin pankartı hazırlayacak mı?
G.Saraylılar bu çirkin pankartı hazırlayacak mı?
GİRİŞ 06.04.2014 07:47 GÜNCELLEME 18.04.2014 10:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 28. haftasında bu akşam saat 19.00'da TT Arena'da Galatasaray'a konuk olacak olan Fenerbahçe'de Caner Erkin için hazırlandığı öğrenilen tatsiz sürpriz Sarı-Lacivertli futbolcuları fazlasıyla kızdırdı ve hırslandırdı. Sarı- Kırmızılı taraftarların şarkıcı Berkay ile adı aşk dedikodularına karışan Caner Erkin'in eşi Asena Erkin ile Fenerbahçe'yi vurmayı planladığı ve "Berkay gol gol gol, yengeye selamlar" yazılı pankart hazırladığı haberi Sarı-Lacivertli cephede hiç de hoş karşılanmadı. Fenerbahçeli futbolcular sahaya mutlak galibiyet için çıkacak, ve alınacak derbi zaferiyle yapılanlara cevap verecek! Ama Fenerbahçeli futbolcuların hırsı sadece bundan kaynaklanmıyor. Sarı-Lacivertliler önceki yıllarda Kadıköy'deki derbilerin de hesabını kesmeyi planlıyor.

DUVAR YAZILARI HALA HAFIZALARDA

Önceki ve geçtiğimiz sezon Şükrü Saracoğlu'nun soyunma odasına başta "Kadıköy hatırası" olmak üzere birçok yazılı mesaj bırakan Galatasaraylı futbolcular için de misilleme yapılacak. Olası bir derbi zaferi sonrasında TT Arena'nın soyunma odasına nelerin yazılacağı şimdiden hazırlandı ve sır gibi saklanıyor!

BAYRAK DİKME OLAYI UNUTULMADI

1996 yılındaki Türkiye Kupası finali sonrasında Saraçoğlu'na dikilen Galatasaray bayrağının da intikamı için planlar yapıldığı gelen haberler arasında. Galatasaraylı futbolcular ve güvenlik görevlilerinin böyle bir eylemi engellemek için tedbir aldıkları da ifade ediliyor. Planın nasıl işleyeceği maç sonunda belli olacak!

YORUMLAR 3
  • virdis moment 10 yıl önce Şikayet Et
    canerin durmadan üzerine giden habertürktür,, bunların şerefi götürür böyle şeyleri,,,. canerin eşi hakkında olumsuz haber yapar aile hayatını bitirirken, kazandıklarını karısı-çocuğunun boğazından gönderir,,
    Cevapla
  • Niyazi ÇOBAN 10 yıl önce Şikayet Et
    BUNLAR İNSAN PSİKOLOJİSİNDEN ANLAMIYOR.. Bir haftadan beri yapılan gerginliğin rakip takımı motive edeceğini bilmeden sürekli rakip motive edilmekte. Rakip takım teknik direktörünün motive etmesine hiç ihtiyaç kalmadı. Sahaya çıkan futbolcuların bir onurları olduğunu düşünmeden hem medyada hem de tribünlerde çirkin tezahüratlar var. Futbol takımı sahaya çıkıyor. Taraftar başlıyor ıslıklara, küfürlere, ya sahaya çıkan futbolcu zannediyorlar ki demoralize olacak. Aksine tam motive oluyor ve hırslanıyorlar. Bunu çok acı olarak gördük.3-0 önde olduğumuz maçta rakiplerle dalga geçtik onlarda soyunma odasında motive olup bizi 4-3 yendiler. Şimdi yine aynı teraneler. Halbuki sahaya çıkanı alkışlasan bir kere futbolcu afallayacak. Bütün motivasyonu sıfırlanacak. Takım Gol attıkça da dalga değil de sadece golün tezahüratı yapılsa ,takım sloganı atılsa onlar daha demoralize olacaklar ve galibiyet gelecek. Rakibi motive edici değil, demoralize edecek işler yapılması EN İYİ TARAFTARLIKTIR. Bir açık farklı mağlubiyeti kaldıramayız.
    Cevapla
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    bilirim ben bunları..tayyip beye ettiklerinden sonra bunu da yaparlar... o arena dedikleri muhteşem stadı yaptıran tayyip beye uzatılan dilleri gördükten sonra gassaraylılar fenerlilere de böyle rezillik yaparlar. sonra da kimin eli kimin cebinde hikayeleri bir başlarsa statların neye döneceğini siz tahminedin. tayyip beye sövmeyi teşvik eden idareciler, fener için de aynı şeyi yaparlar..onlar sarıbenizli, beyaz turkler tabii işin tuhafı gassaraya gönul vermiş makarnacıları da, göbek kaşıyanları da, ağzı çorba kokanları da ne güzel idare ediyorlar ve gazlıyorlar.eğitim kulturu bu işte. halis Anadolu çocuğu bunlara alışkın değil,utanmadan da ANADOLUNUN SAF VE BAKİR ORTAMINDAN GELEN diye dalga çereler ya da FAKİR AMA NAMUSLU BİR ANADOLU GENCİ falan diye de devam ederler.bilirim ben bu tipleri..İngiliz lordları sayarlar kendileri. ulke insanına nizam vermek isterler.halkını beğenmezler çünkü..hele şu son seçimden sonra, statta seçim protestosunu görün .
    Cevapla