İşte dün akşamki skandalın sebebi...

Normalde 14 dereceye göre ayarlı bulunan zeminin ısıtması devreye giremedi, saha birden karla kaplandı. Sadece 8 eleman, stadı temizlemek için uğraştı, ama bu sayı yetersiz kalınca hakem maçı tatil etti.

İşte dün akşamki skandalın sebebi...
İşte dün akşamki skandalın sebebi...
GİRİŞ 11.12.2013 08:21 GÜNCELLEME 11.12.2013 08:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray-Juventus karşılaşması, ani kar yağışı nedeniyle yarıda kaldı. Ancak hava koşullarından çok, sarı-kırmızılıların tedbirsizliği ve diğer teknik aksaklıklar, maçın yarıda kalmasına neden oldu. Karşılaşmanın 25. dakikasında başlayan yoğun kar yağışı, saha zemininin birkaç dakika içinde beyaza bürünmesine neden oldu.

İlk olarak oynanan top, kırmızı renkli bir başka topla değiştirilirken, 31. dakikada hakem Pedro Proença, oyunu durdurarak, yanına çağırdığı futbolcularla bir süre görüştü. Görüşmenin ardından takımlar soyunma oda sının yolunu tuttu ve müsabakaya 20 dakika ara verildiği anons edildi. Bu sırada sahada görev yapan sadece 8 görevli, bir yandan karları temizlerken, diğer yandan da sahanın çizgilerini çizmek için uğraşıyordu. Buna rağmen zemin, futbol oynamaya müsait hale getirilemedi. Hakemler, yeniden sahaya çıktı ve takımların teknik heyetle kaptanlarıyla görüştü. Oyuncuların sağlığı nedeniyle karşılaşmanın devam edemeyeceğini belirterek tatil etti.

Isıtma sistemi çalışmış!

TT Arena'nın çimlerinin altında ısıtma sistemi oluşturulmuş, kötü hava koşullarında, toprak sıcaklığının 14 derece olmasıyla devreye girmesi amaçlanmıştı. Sistemin devrede olduğunu ancak yetersiz kaldığını iddia eden kulübün açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena'nın zemininde bulunan ısıtma sistemi 10 dereceden itibaren devreye girmektedir. Kar yağışının yoğun olması ve iri taneli dolu şekline dönüşmesi nedeniyle, ısıtma sisteminin devrede olmasına rağmen saha zemini karla kaplanmıştır."

YORUMLAR 2
  • mehmet polat 10 yıl önce Şikayet Et
    YÖNETİM DERHAL İSTİFA ETMELİ. Galatasaray'ın mevcut yönetimi ayak oyunları ile Adnan POLAT'ı ve ekibinin yerine oturdular. Aslında bu yönetim hak etmediği bir mevkide olduğu için Takımın itibarını ve başarını eksiye düşürmeden istifa etmelidir. Adnan POLAT ve ekibi bu stadın projesini yaptıklarında Aynen Hollanda ki Ajax takımına ait stat gibi üstü açılıp kapanan bir stat olacaktı ama geçen sezonun sonunda bitirilecekti ancak Adnan POLAT yönetimi gittiği için zavallı aciz yönetim bunu yapmadı ve bu yüzden zeminde sorunlar oluşuyor, çimlerde sorunlar oluşuyor, dünkü fiyaskoda cabası oldu. Derin Abi (İnan KIRAÇ) ve ekibi artık elinizi bu takımın üstünde çekin defolun gidin Galatasaray Kulübü Dünya ya mal olmuş bir kulüp Galatasaray Lisesinin değildir. Siz bu kafanızla bu takıma on kat küçük geliyorsunuz. İSTİFA
    Cevapla
  • selimfirat 10 yıl önce Şikayet Et
    Zemin karla kaplı ama sıcaklı 14 derece imiş!!!. Gel de külahıma anlat. Kardeşim biz bu işi beceremedik deyin de daha fazla rezil olmayın.
    Cevapla