Eski Cimbomlu'dan Fatih Hoca'ya...

Galatasaray'ın gol kralı oyuncusu Burak Yılmaz için çarpıcı yorum: Burak'ın ürkekliğini söylememize gerek yok. Fatih Hoca devam etseydi...

Eski Cimbomlu'dan Fatih Hoca'ya...
Eski Cimbomlu'dan Fatih Hoca'ya...
GİRİŞ 02.12.2013 09:47 GÜNCELLEME 02.12.2013 09:58

Lig TV yorumcusu Hakan Şükür, maçın ardından Maraton programında çarpıcı yorumlarda bulundu:

"Burak'ın ürkekliğini söylememize gerek yok. Galatasaray'da son iki senede büyük bir değişim yaşandı, özellikle Drogba'nın gelişinden sonra. Elmander ile Umut gibi iki tane çok hareketli, ilerde basan oyuncudan müthiş bir değişimle Burak ve Drogba gibi ilerde sadece pozisyona koşan, pozisyonun içinde olan oyuncu tipine döndü. Bu da Selçuk ve Melo'ya ileride olamama durumunu getirdi. Takımda bir memnuniyetsizlik var. İki oyuncu da arkadan gelecek desteği bekliyor. Ama arkaya destek vermiyorlar. Bunu Sow'un son haftalardaki performansı için söylüyorum. Kuyt da bu anlamda bir oyuncu tipi. Sadece gol atan oyuncular değil. Gidiyorlar, geliyorlar."

Hakan Şükür o karşılaştırmayı yaptı: Fatih Hoca olsaydı...

"Fatih Hoca olsa Bruma daha formda olurdu" 

"Fatih Hoca devam etseydi Bruma bugün çok daha aktif bir pozisyonda olabilirdi" diyen Hakan Şükür, Emre Çolak için de şu ifadeleri kullandı: "Hele bu Galatasaray'da Emre'nin daha fazla forma şansı bulması lazım. Emre'nin aklındaki ne yaparsam yapayım oynayamyacağım düşüncesi... Futbolculardaki bu tarz düşünceler takımın düşmesine neden olur."


Eurosport