Vedat İnceefe'den zehir zemberek sözler

Fatih Terim döneminde Galatasaray'da U19 takımının başında görev alan Vedat İnceefe, görevinden ayrıldıktan sonra fotğraf paylaşma sitesi Instagram'dan şok bir mesaj yolladı...

Vedat İnceefe'den zehir zemberek sözler
Vedat İnceefe'den zehir zemberek sözler
GİRİŞ 04.10.2013 23:50 GÜNCELLEME 05.10.2013 08:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın tarihinde önemli yeri bulunan isimlerden olan İnceefe attığı mesaj ile bir hedef göstermezken, kullandığı ifadeler ise camiada büyük yankı uyandırdı.

İşte o sözler: "3 adam türünden nefret ederim - adam gibi adamın arkasında konuşup, yüz yüze geldiğinde kuyruğunu sıkıştırığ bir yerlerine sokmaya çalışan adamdan - genç kalmak için botoks yaptıran ve yaptırdığı halde bir b.ka benzemeyen adamdan - ilerleyen yaşına rağmen pilates yapıp 20 yaşındaki adamlarla aşık atmaya çalışan bir yerleri kadayıf olmuş adamdan...:)"

(Sporx)

YORUMLAR 3
  • Muhtar paşa 10 yıl önce Şikayet Et
    vedat mı?. GS tarihinde önemli bir yer yer mi? Şaka yapıyorsunuz...Vedat tribünlerin yuhladığı istikrarsız bir adamdı.
    Cevapla
  • Dollars More 10 yıl önce Şikayet Et
    Gonderilmeyi haketmis. Oyuncagi elinden alinan simarik cocuk gibi konusmus. Terim bula bula bu gibi adami mi bulmus?? Bir teknik adam akliyla hareket eder, duygusuyla degil. Macta olsa, tansiyon vs var, olabilir dersin. Itiriazin varsa, neden gorelimemeyi hakettigini soyle. Sacma sapan laflarla degil. Botoksla futbolun ne isi var?
    Cevapla
  • mehmet 10 yıl önce Şikayet Et
    !!!!!. kendisini "adam gibi adam" görüyor belli ki arkasından konuşuluyormuş, ancak kendisinin yaptığı da pek farklı görünmüyor. al birini vur ötekine...
    Cevapla