Fatih Terim'den Fenerbahçe duası

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Lazio ile çeyrek final maçına çıkacak Fenerbahçe'ye başarı diledi. Tecrübeli hoca, 'İnşaallah Fenerbahçe galip gelir, ilk 4'e kalır. İnşaallah bu olacak, ama yolu uzun.' dedi.

Fatih Terim'den Fenerbahçe duası
Fatih Terim'den Fenerbahçe duası
GİRİŞ 11.04.2013 13:37 GÜNCELLEME 11.04.2013 15:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Terim, 10. Liderlik Zirvesi'ne konuk oldu. Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu ve Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Tahsin Yılmaz'ın da katıldığı zirvede Liderlik Ödülü'nü alan Terim, Türkiye'nin her alanda başarılı isimler yetiştirdiğine işaret etti. Türkiye'nin futbol dahil her alanda önemli ilerlemeler elde ettiğini anlatan başarılı teknik adam, "Demin ülkemizin ekonomide nerelere geldiğini dinledik. Gayet başarılıyız, bütün dünyanın çalkantıda olduğu dönemde Türkiye'nin bulunduğu durum, konum mutlu edici. Spor ve futbol da Türkiye'nin başarılarının propaganda, tanıtım kanalı. Kuşku yok böyle şeylere ihtiyacımız var. Dünya basınında, Avrupa basınında ülkemizin gördüğü ilgiye ve alakaya ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

Ödül töreninde Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid ile oynadıkları maça da değinen ünlü teknik direktör, "Alınan galibiyette oynanan oyunun önemi büyük. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Ümit ediyorum, ülkemiz dün olduğundan çok daha başarılı olacaktır. Takımım herkesi bir nebze memnun ettiyse bundan mutluluk duyarım." ifadelerini kullandı.

Sunucu Korcan Karar'ın bu akşam oynanacak Lazio-Fenerbahçe maçı ile ilgili yorumlarını sorması üzerine Fatih Terim, "İnşaallah Fenerbahçe galip gelir. İlk 4'e kalır. İnşaallah bu olacak, yolu uzun." cevabını verdi.

(CİHAN)

YORUMLAR 6
  • Cahit Özdemir 11 yıl önce Şikayet Et
    Dua. Bir arkadaşımız sanki Fatih Terim fenerbahçe için dua ederken poz vermiş gibi yorum yapmış :) bilmiyorsan söyliyim haber7 bu habere bu fotoğrafı bulup koymuş :)
    Cevapla
  • ibrahim yildiz 11 yıl önce Şikayet Et
    kardeşlerim yanlış anlaşılmak istemem, tabiki dua etsin. . maksadımı aştıysam özür dilerim.selamlar
    Cevapla
  • Kürşat Kadir ALPEREN 11 yıl önce Şikayet Et
    BROVO TERİM'. Kendine yakışanı yapmışın.
    Cevapla
  • sıtkı akgün 11 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim kardeş... en az fenerli taraftarlar kadar samimidir.
    Cevapla
  • Ey İnsanlık! 11 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim Kardeşime.... Öz de mi söz de mi dua olduğuna bırakta kardeşim Alemlerin Rabbi olan Allah karar versin.Sen okuduğun şu habere hüsn-i zanla karşılık verebilirdin.Bu ne kin,ne biçim nefret."Biz başımızın çaresine bakarız" demekte ne demek?Bu lafının nerelere çekileceğini tahmin edebiliyor musun?Biri dua ediyor ve sen ona gerek yok biz hallederiz tarzında gevşekçe bir ağızla konuşuyorsun.Afedersin ama haşa sen Allah'a kafa mı tutuyorsun?Saçma sapan fanatiklikleri bir kenara bırakta söylediklerini ara sıra akıl süzgecinden geçir derim.Selametle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle